Menu
Familieliv

Fortælle weekend

Det er ikke blevet til meget bloggeri i den forgangende weekend. Men til gængæld er der blevet kikket billeder rigtig mange billeder og lyttet til fortællinger fra “verdens tag. Sikke en oplevelse det har været for vores ældste Daniel, at være på den tre måneder tur. Jeg tror der går en rum tid inden alle indtrykkene er fordøjet.

daniel_large
~Klik på billedet og læs en lille beretning.

Indimellem fortællingerne har der også været tid til at spise god gammeldags dansk grydested med brun sovs og årets juletræ nåede vi også, at for hentet her nede i skoven. En dejlig weekend er til ende, men flere af den slags kommer, det ved jeg. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Madame
  14. december 2009 at 08:33

  Det må have været en oplevelse for livet for Daniel, og helt fantastisk for jer at høre om, Catarina.
  Ha’ en god mandag!

  Reply
  • Catarina
   14. december 2009 at 10:13

   Madame
   Det har været en fantastisk tur og han har fået set så meget.

   Tak, du må også have en god mandag. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar