Fortælle weekend

14. december 2009

Det er ikke blevet til meget bloggeri i den forgangende weekend. Men til gængæld er der blevet kikket billeder rigtig mange billeder og lyttet til fortællinger fra “verdens tag. Sikke en oplevelse det har været for vores ældste Daniel, at være på den tre måneder tur. Jeg tror der går en rum tid inden alle indtrykkene er fordøjet.

daniel_large
~Klik på billedet og læs en lille beretning.

Indimellem fortællingerne har der også været tid til at spise god gammeldags dansk grydested med brun sovs og årets juletræ nåede vi også, at for hentet her nede i skoven. En dejlig weekend er til ende, men flere af den slags kommer, det ved jeg. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Madame 14. december 2009 at 08:33

  Det må have været en oplevelse for livet for Daniel, og helt fantastisk for jer at høre om, Catarina.
  Ha’ en god mandag!

  • Reply Catarina 14. december 2009 at 10:13

   Madame
   Det har været en fantastisk tur og han har fået set så meget.

   Tak, du må også have en god mandag. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.