Menu
Familieliv

Onkel Christians møde med Asbjørn

3.juledag havde vi en aftale med den lille familie Sjælland. Vi var jo ikke sammen med den juleaften, så en smule kompensation måtte vi have. Desuden var Christian hjemme og han ville også gerne hilse på sin lille nevø. Efter en solid morgenmad, med pandekager og rundstykker, kørere vi afsted. Jeg havde i forvejen fået besked på at jeg godt måtte tage kamerat med. Turen derover forløb ganske fredelig, selvom vejret bestemt ikke bar det smukkeste.

Et enkelt sted på sjælland var en lille smule kø, men ikke mere end små 100 m. Grunden til køen, var at en lastbil/stor varevogn, på et eller andet tidspunkt bar trillet ud over autoværnet og ned i en ret dyb grøft og nu holdt der en større lastbil med en grab og læssede resterne/indholdet op på ladet.

Vel ankommet fik Onkel Christian lige ne hurtig rundvisning og efter det, mødte han Asbjørn. Den lille nevø var ikke helt trilfreds med at være hos Onkel, men det skyldes vist at han var sulten og også skulle have en tør ble.

Da Asbjørn have fået begge dele, og i rigelige mængder, var han igen i ret godt humør og jeg fik snuppe et par billeder af gutten, som nu nærmest ikke holdt arme, ben eller andet i ro. Det bliver knald på den unge mand, når først kan finder ud af at kravle og senere kommer på og på to ben.

~Husk at du kan klikke på billederne for at se en lidt større udgave.

Efter nogle skønne timer sammen med den lille familie, satte vi os atter i bilen og kørte atter mod Fyn.

Da vi nåede til det sted hvor vi i modsatte retning havde oplevet en lille bille kø, kunne vi nu konstateret at de endnu ikke var færdige med at få ryddet op og dermed var den lille kø nu omkring 15 km lang. Puha, godt vi ikke ad derover, men heldigvis kørte den modsatte vej. Og for engang skyld, var der ikke kikkekø.

Vel hjemme fik alle en smule aftensmad inden Christian pakkede sammen og jeg kørte ham til toget. Nu trængte den unge mand til at komme hjem til sig selv igen. Det var en rigtig rigtig dejlig juleferie med ham hjemme og alt det jule nu er.

6 kommentar

 • Celena
  29. december 2018 at 19:01

  That is too sweet! It must have been so nice for you to see them together! xox to you Farmor!

  Reply
  • Catarina
   29. december 2018 at 19:13

   Is rely nice and a bit “funny” to see ones kid being with at baby – and especially there own 😀

   Reply
 • Karin
  30. december 2018 at 09:10

  Så vidunderlig en guldklump, jeg er forelsket.
  Det er så fantastisk at have stunder sammen med det kæreste guld, og det at få lov til at dele glæden.

  Reply
  • Catarina
   30. december 2018 at 17:31

   Det er dejligt me disse stunder, men desværre går der nu en lille måned før vi ser han igen.

   Reply
 • Rix
  30. december 2018 at 11:52

  Jamen dog en lækkerhaps I har fået i familien ♥ og nogle fantastisk gode billeder 🙂 det plejer dine billeder nu også at være Catarina 🙂 jeg kan nu også prale lidt, for vi har også fået et lille nyt barnebarn her d. 4. december, så “dit” gode NIKON kom rigtig på overarbejde 🙂 jeg er stadig så glad for det gode kamera 🙂
  Vil da lige ønske dig og dine et fantastisk godt nytår 🙂
  Masser af nytårshilsener fra Layoni 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. december 2018 at 17:34

   Aii, stort tillykke til dig og familien Layoni – og så er det næste lige gamle, vores gut blev født den 2. december. 😀
   Hvor er det dejligt at høre at du stadig er super glad for dit kamera.
   Du og familien ønskes rigtig godt nytår og brug kamerat til slidt at aftenhimlen. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar