Menu
Familieliv

Store julebage-konfekt dag

Her i familien har vi den tradition, at den første lørdag i december er ”Stor julebage-konfekt dag”. Sådan har det været lige siden Søren og jeg mødte hinanden, simpelthen fordi vi synes det kunne være hyggeligt, at skabe nogle traditioner som sammenbragt familie.

Drengene har alle årene synes det har været drøn hyggeligt og de to ældste har også fået diverse dåser og poser med hjem, som de så har hygget sig med derhjemme, sammen med deres mor.

Sidste år blev vi dog nød til, at rykke det en weekend frem, da der kom et eller andet i vejen den første og i år, har vi været nød til at rykke det frem til den kommende weekend, som så også er 1. weekend i Advent. Christian kommer nemlig hjem fra efterskolen i dag, frem for den næste weekend. Sebastian skal til fødselsdag på Sjælland i næste weekend og kommer så også over i dag og Daniel kommer desværre slet ikke, da han stadig er i Nepal og først kommer hjem om små tre uger, heldigvis lige tids nok til at fejre jul herhjemme. 🙂

Men der skal også være plads til små-justeringer, for det er ikke dagen det kommer an på, det er hyggen ved at være sammen om noget der tæller.

Det bliver en dejlig weekend og den er allerede skudt i gang for mit vedkommende. Jeg er gået over på julemode, for ud af anlæggets højtalere flyder den skønneste julemusik.

6 kommentar

 • henriette
  27. november 2009 at 14:07

  Kære Catarina, hvor er det en dejlig tradition I der har skabt. Det giver masser af gode timer og minder til jeres børn og det vil de altid kunne bringe videre i egne familier når den tid kommer.

  Jeg kan næsten dufte det helt herover :))

  Rigtig god fornøjelse og mange hilsener
  Henriette

  Reply
  • Catarina
   27. november 2009 at 18:38

   Henriette
   Vi regner nu med, at traditionen fortsætter sådan at vored drenge, sammen med deres kærster/koner og evt. børn kommer og laver konfekt. Det er ikke kun en tradition der er startet for at slutte så snart de er voksne. 🙂

   Reply
 • Fru E
  27. november 2009 at 16:22

  Traditioner er dejlige så længe man kan små jurstere lidt hist og her. Dejligt at I har drengene hjemme i weekenden.

  Jeg er bare SLET ikke i julemode. Kan næsten ikke svinge mig op til, at det er advent på søndag. Men når der nu er børn, så skal jeg nok blive klar. Og vi når også bage/konfekt dag og andre jule fornøjelser 🙂

  God weekend.

  Reply
  • Catarina
   27. november 2009 at 18:40

   Fru E
   Julemusik hjælper nu altså gevaldigt og den færdige advendskrans også.

   I må haø en god weekend og nyd jeres advendspakker. 🙂

   Reply
 • TinaLiel
  27. november 2009 at 21:10

  Hvor lyder det hyggeligt at samle hele flokken på den måde! God weekend!

  Reply
  • Catarina
   28. november 2009 at 07:33

   TinaLiel
   Ja, det bliver rigtigt hyggeligt, både mens det står på og i aften, når der skal smages på herlighederne. 🙂

   Også en god weekend til dig.

   Reply

Skriv en kommentar