Menu
Familieliv

For 6. år

JulegaveregnSøren og jeg er enige om, at anbragte børns største julegaveønske ikke er alverdens gaver, men at blive set, hørt og elsket højere end himlen af deres familier. Men det er ikke altid muligt og derfor synes vi, at vi kan hjælpe lidt på denne måde.

Vi har igennem de sidste 5 år støttet Operation Julegaveregn som er et privat initiativ, hvis formål det er, at indsamle midler til at købe julegaver til børn anbragt på danske børnehjem og døgninstitutioner. Så selvfølgelig donere vi også i år.

Hvis du også vil være med til, at gøre julen en smule mere juleagtig for de anbragte børn, kan du klikke her, eller på billedet her ovenfor, som linker til siden, hvor du kan se hvordan du kan donere.

Operation Julegaveregn er taknemmelige for et hvert doneret beløb, som går til julegaveindkøb til børn på danske børnehjem og døgninstitutioner.

6 kommentar

 • Susanne
  18. november 2014 at 18:23

  Det er en rigtig skøn ide, vi har de sidste 2 år givet en gave til en trængende person. I vores storcenter er der et ønsketræ, og der på hænger sedler med lidt om personen og hvad det er denne ønsker sig. Det er så dejligt at kunne gøre noget for en der ikke har de samme muligheder som en selv, sidste år gave vi en lille pige Lego, og Sara puttede noget af sit eget oveni, fordi hun havde flere af samme figur.

  Reply
  • Catarina
   18. november 2014 at 19:26

   Det er dejligt at kunne give og faktisk skulle man gøre meget mere, altså ikke kun give gaver osv, men gøre ala frivilligt arbejde. jeg har en drøm om at jeg en eller anden juleaften, at hjælpe på et værested eller et andet sted, hvor folk kan komme og få lidt mad, men det bliver ikke så længe mine forældre er i live, for de skal ikke sidde alene sådan en aften. 🙂

   Reply
 • Layoni
  19. november 2014 at 06:47

  Det var da en rigtig god ide, så det vil jeg gøre. Elsker at give gaver, og her kan man da gøre en lille forskel, og gøre nogen, man ikke kender, glade 🙂 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. november 2014 at 09:29

   Det er nemlig også derfor at vi donere næsten samme beløb som vores drenge for tilsammen. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. november 2014 at 11:07

  En dejlig måde at støtte, og det er muligt for alle, da mindste beløbet er til og for alle. Mange steder er mindste beløbet lidt for høj.
  Har gemt linket, sidder stadig med tanken om det bliver Julemærkehjem (hvilket jeg har valgt gennem flere år) eller denne du her linker til. Måske bliver det begge, kan jo vælge mindste takst her.

  Tusind tak for tippet.

  Reply
  • Catarina
   22. november 2014 at 14:24

   Velbekomme Karin. 🙂
   Min far har ligesiden julemærkehjemmet startede, eller det tror jeg…. anyway… han har alle julemærkerne i hele ark fra det første gang blev dgivet og det har altid været deres måde at støtte på og vi har så valgt at gøre det via dette projekt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar