Menu
Livet

‘Pen & Papir’

– min nye foretrukne pen og papirhandler!

Søren kan skrive under på, at jeg elsker at komme i boghandlere, stormagasiners papirafdelinger og og andre steder hvor papir og skriveredskaber findes. Han har helt sikker ikke tal på, hvor mange gange i årenes løb, har han hørt mig sige “jeg skal lige…..” hvorefter jeg forsvundet ind i en butik, eller over i afdelingen for skrive-kontor-papir-male-skriveredskaber. I de fleste byer herhjemme findes nogle fine, store og velassorterede boghandlere – kæde boghandlerne – som mere eller mindre forhandler de same bøger, spil, papir og skriveredskaber. De er rigtig hyggelige at besøge og jeg kikker ofte ind i dem begge, her taler jeg om Bog & Idé og Arnold Busk. Men her i odense findes der også en lille lækker pen og papir butik. Den ligger i Smedestræde og hedder Pen & Papir. På deres hjemmeside skriver de:
Vi har Odenses mindste butik. Det er vi faktisk ret glade for. Det betyder nemlig, at vi i stedet for at bruge en masse penge på husleje, kan bruge pengene på sjove varer til butikken.
Og jeg giver dem i den grad ret. Det kan godt være at butikken er lille, men den har så enormt stor charme og en “rummelighed” og så er ejeren personer der brænder for det de laver og har imellem fingerne. Jeg kunne købe mig fattig derinde og jeg tror jeg snart må ind og besøge den lille butik i smedestrædet igen – en pen eller to kan man jo altid bruge.

4 kommentar

 • Karin
  29. december 2018 at 09:34

  Jeg er solgt. Holder selv meget af “Pen og Papir” – Har alt for meget, og det har jeg altid haft. Vild med skolestart, det kribler og krabler i mig, når de omtalte kæder åbner op for årets nyheder. I gamle dage, når projekt selvangivelse efter nytårsskifte blev skudt i gang, så stod jeg parat til nyerhvervelse.
  I dag har gigten sat sig så meget i fingrene, at det med pen er blevet meget begrænset, selvom det er de trekantede modeller, så fyldepennen tror jeg ikke, jeg kan grifle så meget med, har skrevet med den i skolen. Havde en historielærer der ikke godkendte kuglepen ;-).
  Indrømmer jeg stadig køber lidt lækkert både ved skolestart og her i januar. Måske skulle jeg engang til Odense og kigge.

  Reply
  • Catarina
   29. december 2018 at 18:41

   Den er sådan en hyggelig butik og ja, hvis du en dag kommer i Odense, så må du bare forbi, men sådan en interesse du du har og har haft. Hvor er det ærgerligt at du nu ikke helt kan så meget mere, pga. gigten – men en fyldepen er da større i skatten en de der trekants penne, eller tager jeg fejl der?

   Wow, tænk at du har skrevet med fyldepen i skolen – vi havde kuglepen og da de nye kom frem, der der kunne bruges viskelæder til – så blev de forbudt til at skrive stil med. Underligt som et skrivereskab kan skabe regler. 😀

   Reply
   • Karin
    30. december 2018 at 07:51

    Jeg kan skrive stikord, indkøbsseddel etc. Når jeg vil skrive et kort, et brev, eller den papirskrevne dagbog melder gigten sig. Derfor skriver jeg dagbog, breve etc. på pc.
    Har selvfølgelig stadig en stor lidenskab for pen og papir.
    Jeg håber ikke de regler fra min og din skoletid kan forekomme i dag. Håber virkelig børnene selv må bestemme sammen med forældrene.

    Reply
    • Catarina
     30. december 2018 at 17:29

     Puha, det lyder bestemt ikke rart at du ikke kan skrive mere end mindre lister. Men så er det dejligt at der kan skrives på computere og dermed har du ent stort tastatur.
     Jeg håber heller at de regler nogensinde kommer på tale igen.

     Reply

Skriv en kommentar