Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Bøger, film, koncerter ect. i 2023

2023 nærmer sig sin afslutning, og det er her, at min liste over bøger, koncerter og lignende fra de sidste 5 år har været tilgængelig på denne side, og det skal der selvfølgelig ikke laves om på i år.

Bøger jeg har læst:

I år har jeg igen fået læst lidt, dog ikke så mange som de sidste par år, men lidt har også ret. Hvis der er nogen, der ikke lige kan regne ud, hvad (EN) står for, så er det bøger, jeg har læst på engelsk

📖 ‘Vingården for vilde drømme’ af Caroline Säfstrand
📖 ‘Mr. Peardews arkiv for tabte ting’ af Isabell Broom
📖 ‘E2’ af Pam Grout (EN)
📖 ‘Breathing Space’ af Katrina Repka and Alan Finger (EN)
📖 ‘Sur for en sikkerheds skyld’ af Mikael Kamper
📖 ‘My name is Barbra’ af Barbra Streisand (EN)

Bøger jeg har lyttet til

Det er faktisk sjovt med disse lister, da de varierer meget fra år til år. Nogle år lytter jeg til flere bøger end dem, jeg læser, mens det er omvendt andre gange. I år har jeg igen lyttet til flere bøger end jeg har læst. Sidste år lyttede jeg slet ikke

🎧 ‘Velkommen til Flanagans´ af Åsa Hellbergs 
🎧 ‘Kvinderne på Flanagans’ af Åsa Hellbergs
🎧 ‘Nye tider på Flanagans’ af Åsa Hellbergs
🎧 ‘Enegænger: portræt af en prins’ af Stéphanie Surrugue
🎧 ‘Sandheden om havets døtre’ af Caroline Säfstrand
🎧 ‘Den sidste boghandel i London’ af Madeline Martins
🎧 ‘Fremkaldt’ af Susse Wold
🎧 ‘Jul i Fågelkärr’ af Ann-Charlotte Persson
🎧 ‘Den forsvundne søster’ af Lucinda Riley
🎧 ‘Atlas – Historien om Pa Salt’ af Lucinda Riley
🎧 ‘Sommer i Fågelkärr’ af Ann-Charlotte
🎧 ‘Huset på hjørnet i Cockleberry Bayaf Nicola May
🎧 ‘Mød mig i Cockleberry Bayaf Nicola May
🎧 ‘Bevægelse’ af Susse Wold
🎧 ‘Gaven i Cockleberry Bayaf Nicola May
🎧 ‘Vinter i Cockleberry Bayaf Nicola May
🎧 ‘Velkommen til Ferry Lane Markedaf Nicola May
🎧 ‘Stjernehimlen over Ferry Lane Markedaf Nicola May
🎧 ‘Ambassadøren: Historien om en amerikansk drøm’ af Stephanie Surrugue

Jeg er fan af, at man kan læse bøger gratis

Som alle andre år, er næsten alle bøgerne blevet læst og lyttet til via bibliotekets app, eReolen, samt den engelske del af denne.

Film jeg har set i biografen

Endnu et år som ikke har budt på nogen biografture, men det er ikke noget jeg har savnet, så det går nok.

🎬 Ingen

Koncerter

Det er heller ikke blevet til nogle koncerter i 2023, ikke engang nogle af de udendørs, som finder sted hvert år i Odense. Måske 2024 bliver anerledes.

🎫 Ingen

Teater / Revy / Foredrag

Vi nød et enkelt teaterbesøg i 2023, og det var virkelig noget særligt. Vi så forestillingen ‘Et juleeventyr’ på Odense Teater. Det føltes som at træde ind i en verden fyldt med magi og varme. Scenografien var fortryllende med smukt udførte detaljer, der bragte Dickens’ fortælling til live. Det var en uforglemmelig oplevelse og samtidig helt magisk, især da sneen – ægte sne, vel at mærke – dalede ned over publikum til sidst.

🎭 Et juleeventyr, Odense Teater

Læs eller genlæs de 5 forgående års boglister

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  1. januar 2024 at 18:38

  Det er altid dejligt at få inspiration fra din lyd og læseliste, så jeg ikke bliver hængende i drama/krimi verdenen, det er så skønt at finde noget der kan fange min interesse.
  Hvert år siger jeg til mig selv, nu vil jeg også prøve at liste, så jeg der kan så der faktisk bliver lyttet/læst set og oplevet en del. Jeg har valgt museumsbesøg skal med på min liste, det er jo noget kulturelt, det er det hele, og derfor er overskriften på min liste kulturelle indslag. I år hedder det vil gerne og skal gøre, og samtidig er denne liste tilgængelig i skyen, ikke bare på en eller anden harddisk.
  Krydser fingre for jeg kan levere til december 2024.

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2024 at 19:09

   Rigtig god igen med en over skrift som Kulturelle indslag 😀 for ellers kan nogle punkter godt blive tomme mens andre kun får en enkelt “ting”.
   Jeg havde en del år hvor jeg læste krimier, men blev ærlig talt lidt træt af dem og derfor har jeg prøvet andre genre og kan faktisk godt lide dem.
   jeg krydser fingre for din liste 😀

   Reply

Skriv en kommentar