Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Bøger, film og koncerter i 2021

Det er efterhånden ved at blive en fast tradition, at jeg en af de sidste dage af året, skriver et indlæg om hvilke bøger, biograf film og koncerter jeg har, læst, set og hørt igennem året der gik. Men i år, nåede vi så ind i 2022, inden jeg fik skrevet, men sådan er det jo, nå der har stået en udenlandsrejse på programmet. 😉

Også I år har været en smule anderledes end tidligere år og igen pga. Covid-19. Normalt lytter jeg til flere bøger end jeg læser, da jeg tidligere har brugt tiden til og fra arbejde, til at gå og lytte til bøger. Det tog mig små 25 minutter at gå på arbejde, så det blev til en del på de i alt 50 minutter om dagen. Men i 2021, var året hvor vi solgte vores hus, og flyttede ind til Odense, så det er er ikke blevet til nær samme antal som tidligere år, ja faktisk er det kun blevet til 2 lydbøger i 2021.

Det er heller ikke i år nået at blive til nogen ture i biografen. Nu er det snart 2 år siden jeg sidst har været i biografen, men 2022 bliver året hvor jeg igen kommer til at se en film på det store lærred?

Jeg er fan af, at man læse bøger gratis

Som en ekstra bonus, for jer der ikke kan huske det, eller jer der er læser med for første gang, så er alle bøgerne læst og lyttet til via biblioteks appen eReolen, som er det samme som Nota og hvad de nu hedder. Jeg er fan af, at det er muligt at læse og låne bøger ganske gratis. Der kan vi altsåvirkelig noget her i Danmark. Til daglig kan jeg låne 3 af hver slags, men antallet variere fra kommune til kommune. De 3 af her, er normalt nok, for jeg laver jo også andet end at læse og lytte.

Bøger jeg har læst

📖 ‘Min historie’ af Michelle Obama
📖 ‘Helenas hemmelighed´ af Lucinda Riley
📖 ‘Papmaché-reglen – og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling´ af Hella Joof
📖 ‘Bryster skal hoppe når man hikker´ af Hella Joof & Karen Thisted
📖 ‘Arven fra min far – selvbiografi´ af Barack Obama
📖 ‘Hvad skal der stå på din gravsten?´ af Marlene Torm Gertsen
📖 ‘Modne Mænd 1 – Samtaler om livets patina´ af Bo Østlund
📖 ‘Vejen, sandheden og livet´ af Lars Muhl
📖 ‘Make Your Bed – Små ting der kan ændre dit liv… og måske hele verden´ af William H. McRaven
📖 ‘Mærkbarhed´ af Imran Rashid
📖 ‘Mod til at håbe´ af Barack Obama

Bøger jeg har lyttet til

🎧 ‘Modne Kvinder´ af Bo Østlund
🎧 ‘Kronprinsesse Mary fortæller til Anne Wolden-Ræthinge’ af Anne Wolden-Ræthinge

Film set I biografen

🎬 

Koncerter

🎫 Søs Fenger, Queen Machine, TV-2 og D-A-D – Kongens Have
🎫 Sussi & Leo – Lørups
🎫 AQUA, Anne Dorte & Maria, Fyr & Flamme – Kongens Have
🎫 Sussi & Leo – Anarkist

Teater og revyer

🎭 Cirkusrevyen

Museer

🖼 Kunsten, Museum of Modern Art i Aalborg

Her nedenfor kan du se hvad listerne for de 3 foregående år.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  22. januar 2022 at 09:12

  Jeg kan skrive nul ud for koncerter, har så flere museums-, legelands besøg, 1 enkelt biograftur med børnebørnene – vi var kun os 3 😂
  Og ja, har glemt at liste hvad der er læst og lyttet. Men der har været mere tid i 2021, og i den nye bil har jeg mulighed for at slippe for headset, når jeg lytter til bøger, podcast eller musik.
  Jeg arbejder i et større fælles kontor, har fået lov til at lukke mig inde bag nogle hørerbøffer, så her bliver der fundet gammelt, ukendt, eller nyt musik der matcher mig som rock, soul, jazz, klassisk, india eller andet det rammer lige i hjertet.

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2022 at 16:47

   Ja, det med listerne er jeg efterhånden blevet ret god til, og det er rart at kunne se tilbage på. Jeg lytter aldrig til bøger i bilen, jeg kan simpelthen ikke koncentrerer mig om kørslen hvis jeg lytter til en bog. Ligesom jeg faktisk heller ikke kan koncentrer mig med musik, når jeg arbejder – sjovt lomvi mennesker finder forskellige måder at slå larmen hjælp på 😀

   Reply

Skriv en kommentar