Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Bøger, film, koncerter ect. i 2022

Så er det igen ved at være den tid på året hvor jeg fortæller hvilke bøger, film, koncerter og kulturelle indslag jeg har kastet mig over. Det er jo efterhånden blevet lidt en tradition, så du slipper heller ikke i år.

Bøger jeg har læst

Som jeg tidligere har fortalt, så er jeg ret stor fan af vores biblioteksvæsen i Danmark. Alle bøgerne på mine lister er lånt via biblioteket app, eReolen og er dermed helt gratis at læse. Jeg har dog ikke fået læst så mange bøger i år, men det er da blevet til en smule.

Det er lidt sjovt… nogle år læser jeg rigtig mange bøger, andre mindre. Jeg læser bedst når jeg går i seng, men de sidste par år, er det kun blevet til halv til en hel siden, inden jeg må overgive mig til søvnen.

📖 ‘Støj og fortielser’ af Hans Pilgaard
📖 ‘Vesterbros gader : 151 skud fra en vesterbrogenser’ af Roberts Osis
📖 ‘Mærkbarhed’ af Imran Rashid
📖 ‘Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben’ af Rikke Østergaard
📖 ‘Klubben for Lykkelige Slutninger’ af Caroline Säfstrand
📖 ‘Tak : der er altid noget at være taknemmelig for’ af Rikke Østergaard
📖 ‘Villa Havbrise’ af Caroline Säfstrand
📖 ‘Urmagerens datter’ af Kate Morton

Bøger jeg har lyttet til

Igen i år er det ikke blevet lyttet til bøger, så derfor er den liste nu røget ud i kulden. Når og hvis jeg engang igen kommer til at lytte til bøger, så kommer de selvfølgelig igen på deres særskilte liste.

Film set I biografen

Heller ikke i år er det blevet til nogen biografture, men mon ikke det nok skal komme i 2023, for der er allerede et par film jeg gerne vil se på det store lerede.

Jeg vil lige tilføje, at de manglende biograffilm er ikke fordi vi ser Netflex, HBO, eller hvad de nu allesammen hedder. Den eneste streamingtjenester vi har- og bruger er DR’s.

Koncerter

For første gang i år var jeg på Tinderbox og sikke en oplevelse. Masser af god musik. Lidt for mange mennesker. Men super hyggeligt også specielt hyggeligt fordi vejret var aldeles framragende.

🎫 Tinderbox

Teater / Revy / Foredrag

Igen i år var Søren og jeg i Cirkusrevyen og som altid blev vi godt underholdt.

🎭 Cirkusrevyen
🎭 Hans Pilgaard – One Man Show

Læs eller genlæs de 4 forgående års lister

3 kommentar

 • Karin
  17. december 2022 at 07:39

  Det så hyggeligt med disse lister, der nu skifter side hvor overskriften bliver 2023, i stedet for 2022.
  Jeg “glemmer” lige at få skrevet ned, listet hvilke bøger jeg får læst, lyttet. Der er jo også podcast.
  Ønsker dig og dine en dejlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   17. december 2022 at 07:55

   Jeg skriver tingenge ned, ellers kan jeg ikke huske det ene fra det andet. Og specielt…. hvad var det nu for en bog/forfatter.. 😀
   Jeg er ikke så god til podcasts, jeg synes tit det går hen og bliver det samme og samme 😉 Men hvor er det dejligt at der er noget for enhver smag og alle har mulighederne for at vælge hvad de selv er mest til. 😊
   God weekend til dig Karin

   Reply
 • […] 2022 2021 2020 2019 2018 […]

  Reply

Skriv en kommentar