Menu
Livet

Nedtællingen er i gang

Nedtællingen til julen og juleferien er i gang mange steder, også her hos os. Jeg glæder mig til 10 dejlige dages juleferie. En juleferie hvor der ikke står andet på programmet, end selvfølgelig juleaften, en julefrokost 2. juledag, nytårsaften og så ellers hvad vi har lyst til.

Den 22. december kommer Christian hjem på juleferie, og selvsamme dag holder firmaet juleafslutning med frokost, pakkeleg og udlevering af julegaven fra firmaet. Jeg har valgt, at tage en fridag den 23. december, for at hygge med sønnike og Søren.

Jeg har endnu en nedtælling i gang, nemlig den hvor jeg får “klodsen om benet” af. Det bliver skønt at kunne gå en tur når jeg har lyst og derigennem træne mit noget tynde ben op igen, og forhåbentlig kan jeg inden længe også tage en lille løbetur og så langsome øgen distancen og hastigheden. Jeg glæder mig.

Jeg tæller også masker

Jeg har jo hæklet en del, mest karklude og køkkenhåndklæder og jeg synes faktisk det er ret så hyggeligt at hækle. Jeg har dog aldrig hæklet tøj, som i trøjer, jakker osv. Men nu har jeg kastet mig over et lille forsøg, for at se om jeg kan hitte ud af det.

Jeg er gået i gang med Figaro trøjen i str. 6 måneder og hvis jeg kommer godt i mål med den, så tror jeg, at jeg bliver nød til at lave endnu en, men så i størrelse 3 år, som lille Freja skal have. Men først skal denne lige gøres færdig og ikke mindst, se pæn ud. Så jeg tæller masker igen og igen, for at være 100% sikker på, at alle maskeantallene passer efter vendingerne. ツ

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  17. december 2022 at 16:43

  Så hyggeligt med nedtælling, om det er til jul, og for dig, at klodsen på benet kan komme af, tænker når du har været så lydig, kommer du hurtigt gennem træningen.

  Spændende projekt du har gang i. Jeg har ikke fået held af karkludene endnu, det skyldes nok den manglende tælle proces. Derfor de bliver så skæve 😉

  Reply
  • Catarina
   18. december 2022 at 07:35

   Ja, det er hyggeligt med sådanne nedtællinger, for det betyder jo at man glæder sig og ser frem til det der nu skal ske.

   Jeg er selv lidt spænd på hvordan den ender og om det er noget jeg vil gøre igen – men indtil nu ser det lovende ud 😊
   Ha’ en god søndag Karin.

   Reply

Skriv en kommentar