Bagelyst

19. december 2010

I aftes, efter at have tilbragt et par timer med benene oppe i sofaen og med pc, i skødet, fik jeg lyst til at bage. Jeg kikkede på småkagebeholdningen og konstaterede at der slet ikke var flere pebernødder tilbage. En dobbelt portion blev hurtigt bikset sammen og inden der var gået en time var alle glasene atter fyldt.

Nu bliver der heller ikke bagt flere pebernødder i år.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne 19. december 2010 at 16:06

    Uhm pebernødder! Send gerne en stak af dem (og fulde indlæg i readeren 😉 ) 😀

    • Reply Catarina 19. december 2010 at 16:28

      @Marianne: Hi hi her bliver de spist nærmest inden pladerne kommer ud af ovnen. 🙂

    Leave a Reply