Menu
Her hos os / Jul

Bagelyst

I aftes, efter at have tilbragt et par timer med benene oppe i sofaen og med pc, i skødet, fik jeg lyst til at bage. Jeg kikkede på småkagebeholdningen og konstaterede at der slet ikke var flere pebernødder tilbage. En dobbelt portion blev hurtigt bikset sammen og inden der var gået en time var alle glasene atter fyldt.

Nu bliver der heller ikke bagt flere pebernødder i år.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Marianne
  19. december 2010 at 16:06

  Uhm pebernødder! Send gerne en stak af dem (og fulde indlæg i readeren 😉 ) 😀

  SVAR
  • Catarina
   19. december 2010 at 16:28

   @Marianne: Hi hi her bliver de spist nærmest inden pladerne kommer ud af ovnen. 🙂

   SVAR

Skriv en kommentar