Bagelyst

19. december 2010

I aftes, efter at have tilbragt et par timer med benene oppe i sofaen og med pc, i skødet, fik jeg lyst til at bage. Jeg kikkede på småkagebeholdningen og konstaterede at der slet ikke var flere pebernødder tilbage. En dobbelt portion blev hurtigt bikset sammen og inden der var gået en time var alle glasene atter fyldt.

Nu bliver der heller ikke bagt flere pebernødder i år.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne 19. december 2010 at 16:06

    Uhm pebernødder! Send gerne en stak af dem (og fulde indlæg i readeren 😉 ) 😀

    • Reply Catarina 19. december 2010 at 16:28

      @Marianne: Hi hi her bliver de spist nærmest inden pladerne kommer ud af ovnen. 🙂

    Skriv gerne en kommentar