Bagelyst

19. december 2010

I aftes, efter at have tilbragt et par timer med benene oppe i sofaen og med pc, i skødet, fik jeg lyst til at bage. Jeg kikkede på småkagebeholdningen og konstaterede at der slet ikke var flere pebernødder tilbage. En dobbelt portion blev hurtigt bikset sammen og inden der var gået en time var alle glasene atter fyldt.

Nu bliver der heller ikke bagt flere pebernødder i år.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Marianne 19. december 2010 at 16:06

    Uhm pebernødder! Send gerne en stak af dem (og fulde indlæg i readeren 😉 ) 😀

    • Reply Catarina 19. december 2010 at 16:28

      @Marianne: Hi hi her bliver de spist nærmest inden pladerne kommer ud af ovnen. 🙂

    Skriv en kommentar