Menu
Familieliv

Adventsgaver

Vi har været så utrolige heldige, at vi har fået adventsgaver af mine forældre. Tænk at vi sidde med morgenkaffen de sidste 4 søndage og pakke skønne pakker ud. Det har altså bare været noget hyggeligt.

 1. søndag i advent fik Søren, 2 opbevaringsbøtter og en stor pose med blandende knækkede nødder og jeg fik en lækker Creamy Touch Highlighter fra Nilens Jord, samt en prøveparfume.
 2. søndag i advent var det min tur til at få de lækre nødder, som vi har guffet i stor stil samt og et super lækkert løbepandebånd. Søren fik et gavekort til Bones, så engang når jeg er mobil igen, så skal vi derind og spise.

3. søndag i advent fik jeg den lækreste løbe t-shirt i mørkegrøn og en neglelakfjerner fra Matas. Lækker lækkert. Søren fik et vaskeskind som han er SÅ glad for.

4. søndag i advent, altså i dag, gik vi begge et gavekort. Søren fik et til LIDL, det er altså ham der handler her i huset, jeg er ikke fan af at handle ind så det passer så fint, at det var ham der fik det. Jeg fik til gengæld et lækkert gavekort til Matas, de glæder jeg mig til at bruge, engang her mellem jul og nytår, eller måske til januar ツ

Tak til de glade giver for at have gjort vores søndage ekstra hyggelige.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  18. december 2022 at 08:11

  Hvor er det hyggeligt og så vidunderlige gaver, der både kan give glæde her i december og på sigt.
  Ønsker dig og dine en dejlig 4. Søndag i advent.

  Reply
  • Catarina
   18. december 2022 at 08:58

   Ja, det er nogle virkelige dejlige gaver.
   Du ønskes også en dejlig 4. søndag i advent Karin 😀

   Reply

Skriv en kommentar