Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Lørdag på Sjælland

Lørdag startede tidligt og vejret var rimelig pænt på turen til Sjælland. På Sprogø flagede de for det store motions cykelløb som skulle løbe af stablen senere på dagen. Efter broen trak skyerne sammen om os og pludselig væltede regnen ned.

De dejlige unger

Da vi var en time fra de unge mennesker, fik vi en opringning fra Asbjørn, som ville vide om vi snart kom og det kunne vi bekræfte at vi gjorde. Da vi kørte ind foran deres hus, stod han også klar ved vinduerne og vinkede.

Vi havde nogle skønne timer i børnene og deres forældres selskab, inden vi midt på eftermiddagen satte kursen mod Bakken i Klampenborg.

Bakken og Cirkusrevyen 2022

Det var det fineste vejer og det betød at der var mange mange mennesker på bakken, faktisk var det ved at tage pusten fra os. Men efter lidt mad og en tur rundt, fandt vi en bænk og slog os ned indtil vi skulle ind til forestillingen kl. 18.

Som altid var den en rigtig god forestilling og da vi blev lukket ud omkring kl 20, hilste vi lige med et hej hej, til James Price, som var smuttet ud bagved for at få lidt luft inden næste forestilling kl 21. Det er et hårdt program for de medvirkende.

3 kommentar

 • Karin
  25. juni 2022 at 04:38

  En fantastisk ide at besøge guldklumperne inden turen gik på Bakken/Cirkusrevyen. Og på den måde slap i også for der var lukket på broen, pga. cykelløb.

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2022 at 09:00

   Det var dejligt lige at se dem igen, for her hen over sommeren, bliver det ikke til så meget, så det er med at få puttet så mange gange ind som muligt 😀

   Reply
 • […] Cirkusrevyen🎭 Hans Pilgaard – One Man […]

  Reply

Skriv en kommentar