Menu
Familieliv

Weekend gæst(er)

Sidste weekend havde vi den skønneste weekend gæst, ja faktisk var det weekendgæster.

Sebastian skulle til noget tidligere soldaterhalløj i det Jyske og mor Rikke, trængte til lidt ro derhjemme, sammen med Freja, så Asbjørn spurgte, om han måtte komme på weekend. Det sagde vi selvfølgelig ikke nej til. Lidt i 4 fredag eftermiddag kom far Sebastian med den lille lækre 4 årige og Cleo, han havde kun tid til lige at blive i 10 minutter, inden han sagde farvel og på gensyn til Asbjørn, som næsten ikke havde tid til at sige farvel til far, da han og jeg allerede var gået ovenpå.

Vi var ret så spændt på hvordan det ville spænde af, for Asbjørn har aldrig overnattet hos os uden mor og far og nu skulle han blive til søndag eftermiddag.

Fredag

Den stod på leg og masser af lego-bygning. Aftensmaden og desserten spiste Asbjørn med velbehag. Efter aftensmaden lokkede vi med en smule vingummer, hvis vi altså tog nattøj på. Han havde nemlig allerede sagt at han ikke ville i seng og “selvfølgelig” skulle han da ikke det. 😉

Vi så fredags tamtam og da klokken blev 9, begyndte øjnene at glippe, gevaldigt, men han ville ikke med ind i seng, selvom farfar lagde sig ind og læste en bog. Han sad pænt med han dyne ved siden af mig i sofaen. Jeg tænde på 21 nyhederne og de var så tilpas kedelige, at han drattede om 21:15. Jeg lod ham ligge et par minutter, hvorefter jeg bar ham i seng.

Lørdag

Lørdag morgen gik hurtigt med morgenmad, leg og da klokken var hen af 9, tog Asbjørn og jeg tøj på for vi skulle i Zoo. Da vi ikke havde en klapvogn og der er ca. 2 km til zoo, tog jeg Søren cykel med, for den har bagagebærer, så der sad Asbjørn og tronede fint.

Ved biletluen ved Zoo fik vi udleveret vores billetter og et kort over Zoo og det skulle Asbjørn gå med, for det er jo meget vigtigt, at man kan se, hvor man er, og hvilke dyr man endnu ikke har hilst på.

Han gik troligt med kortet hele vejen rundt i Zoo, der var kun lige et par enkelte gange jeg fik lov til at holde det, og selvfølgelig skulle det også med hjem. Da vi mere eller mindre havde set det hele, var det tid til en is og et kik på butikken. I butikken faldt han over dinosaurerne og da han havde taget 3 stk. og proklameret at dem ville han købe, måtte jeg spørge ham og han havde nogle penge med – det havde han så ikke, så jeg sagde at han måtte få én dinosaurer og så skulle jeg nok betale for den.

Da jeg havde spist min is, satte vi snuden hjemad. Asbjørn på bagagebæret, men sin is i den ene hånd og dino i den anden. Isen holdt godt og det var først da vi nåede OUH, at han blev færdig.

Hjemme stod på hygge, lego og dæmme leg.

Søndag

Asbjørn og Søren havde aftalt at de skulle lave “overraskelse” morgenmad til mig, og jeg måtte bestemt ikke komme nedenunder før end jeg fik besked. Men det er godt at vi har en trappe som man kan læne sig ud over og kigge mellem trinene. 😉

Vi hyggede med morgenmad, og da jeg foreslog vi skulle tage ned på den store legeplads med forhindringsbanen ville han ingen steder, for det var jo i dag far ville komme og hente ham. Så der blev bygget masse af lego, leget jorden er giftig og set skiskydning, som han blev helt optaget af, for der var jo nogen som ikke var så gode som andre.

Lidt i 2 søndag eftermiddag, trillede far Sebastian ind og så var de 2 klar til at vende snuden hjemad til mor Rikke og søster Freja.

Vi væltede om med hver vores ende af sofaen med en kop kaffe og nød roen. 😉 Det er dog ikke sidste gang vi gerne vil have weekendbesøg af den unge mand.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Mette
  12. marts 2023 at 18:29

  Sikken en skøn weekend. Jeg glæder mig til det bliver min tur og Solveig selv spørger om hun ikke må sove hos mormor 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. marts 2023 at 15:10

   Det kan jeg godt forstå du glæder dig til Mette – det er skønt med de unger 😀

   Reply
 • Karin
  15. marts 2023 at 07:08

  Sikke en vidunderlig weekend i der har haft ❤️😍
  Jeg kan nikke genkendende til din og Sørens søndag eftermiddag 😉

  Reply
  • Catarina
   25. marts 2023 at 16:01

   Det var helt og aldeles fantastisk og bare det at have ham alene i 2 dage 😀

   Reply

Skriv en kommentar