Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Fredelig fredag

Jeg synes godt nok at tiden løber stærkt nu, og ikke nok med det, så har vi også mange små hyggelige arrangementer på plakaten. Ligesom vi også gerne vil til nogle at de kulturarrangementer det løber af stablen i Odense, så snart det er sommer, hvilke man må sige der er nu.

Street Food Festival i Munke Mose

Her fra torsdag 9. juni til i dag søndag 12. juni, har der været Street Food Festival i Munke Mose, som er en af det større parker i Odense. I fredags besluttede vi os for at tage derned og spise vores aftensmad.

Det var som vældig hyggeligt og der var virkelig mange mennersker dernede, så mange at der gik lidt ingen vi havde fundet et bord. Vi gik rundt til de forskellige boder og der var mange lækkerier, men de vidste nu også godt havde de skulle have for deres mad, som jeg vil tro, en voksen mand ikke ville kunne blive mæt af. Jeg valgte en omgang Fish N’ Chips, som tog mig tilbage til den tid, hvor jeg arbejdede i London, på nær at eddiken manglede. Men en lille fisk, med til fritter til kostede 95,-. Efterhånden som vi sad og spiste, kom der også ret så mange måger hen over alle bordene, de fiskede nok efter rester. Så vi hoppede på cyklerne og fortsatte ned i Haven – som vi kalder Café Siesta.

Kom og dans

Da vi ankom til Café var der faktisk fyldt op ved alle bordene, men Simon, som Anita kender fandt da lige et par borde mere og inde vi havde fået set os om, fik vi også selskab af 2 andre, som også manglede en plads.

Denne fredag, blev der budt op til dans, og alle kunne deltage, og trinene blev også vist af instruktørerne, så ingen følte sig “dumme”, dejligt at sådan noget kan lade sig gøre og i en hel time blev der swinget på dansegulvet under åben himmel.

2 kommentar

 • Karin
  25. juni 2022 at 04:33

  En dejlig fredag aften der emmer af liv og glæden over vi igen må være samlet.

  Det med mængderne i disse serveringer har svigersønnen også omtalt, han ser så lyst på det, så kan jeg jo smage mere, trods priserne.

  Reply
  • Catarina
   26. juni 2022 at 08:59

   Ja, der er så skønt at vi kan være sammen på den der frie og glade måde. Din søn har ret, men jeg må også sige at jeg bliver en smule nærig 😉

   Reply

Skriv en kommentar