Menu
Livet

Jeg elsker sne

Jeg er lidt træt af, at vejret nu ser ud til at blive tø. Jeg er helt klart over, at sne giver trafikale problemer, men det pynter nu så fint derude og så lyser det også gevaldigt op. Jeg ønsker mig en masse sne til juleferien – for der slipper jeg for “klodsen om benet”. Indtil da nøjes jeg med den smule der ligger her i Odense og så det drys som bloggen har fået.

Hvis nu jeg havde været lidt lettere til bens, så havde jeg været ude og gå lange ture de seneste dage, nu nøjes jeg med at se det fra vores vinduer og altanen, hvor vores figentræ har fået alle grene viklet ind med julelys, så vi kan sidde med morgen-, eftermiddags- og aftenkaffen og hygge derude. Selvfølgelig med vinterjakker på, men det er nu hyggeligt derude.

2 kommentar

 • Karin
  16. december 2022 at 06:09

  Det er så smukt med lys, sne og frost. Dagen i går, altså torsdag, var så smuk en dag, kan godt forstå det trækker i dig, med traveture i naturen.
  Så fint med sne her på siden og hyggeligt med lyset på figentræet.

  Reply
  • Catarina
   16. december 2022 at 06:49

   Ja det var smukt og jeg har lige set at i dag skulle blive endu smukkere, så det kan vi se frem til. Dejligt.
   JA, juleriet nåede også bloggen og hvis man ser siden fra en PC, så er der også både kugler, sne og juletræ og pakker 😀
   Ha’ en dejlig dag.

   Reply

Skriv en kommentar