Menu
Hua Hin 2021-2022

Farvel til Thailand

De sidste par dage i Thailand, var Søren og jeg alene og havde et par hyggelige dage, med lidt shopping i Market Village, hvor vi prøvede nogle boller de havde hos bageren. De var ikke specielt gode, men heller ikke dårlige. De var vist mest underlige, da de var fyldt med lidt kød, men samtidig var bollen sødlig.

Vi valgte også, at at få en sidste omgang is på Swendsen’s og denne gang, valgte vi bare almindelige kugler, med lidt lækker topping.

Ellers blev der mest slappet af med badning og og spisning på hotellet. De lavede virkelig noget lækkert spicy thaimad.

Vi skulle jo egentlig havde været fløjet hjem lørdag, sådan at vi ville have én hel dag herhjemme inden den igen stod på arbejde for mit vedkommende. Men allerede engang i efteråret, fik vi besked om at vores fly lørdag var annuleret og vi derfor skulle hjem søndag lige over midnat. Det var ikke lige det jeg havde ønsket, men der var jo ikke noget at gøre ved. Vi var heldigvis så heldige, at vi kunne få et “late-checkout” sådan at vi ikke skulle forlade værelset kl. 12, men kunne blive til kl. 18:00 hvor vores taxa ville ankomme.

De sidste timer blev brugt på at pakke og efter et bad, spiste vi en sen frokost på hotellet. Herefter vi ringede til receptionen, for at blive hentet så vi kunne tjekke ud og betale alt det vi havde spist og drukket, som vi bare havde sat på værelset.

Vi sagde farvel til Hua Hin og Laksasubha og kørte mod Bangkok lufthavn. Normalt tager turen 3+ timer, men vi kunne se, at der nærmest ikke var noget trafik, på vejen derop og at måske kun ville tage 3 timer. Ganske rigtigt – der var vitterlig nærmest ingen trafik hele vejen og derfor tog det kun 2:45. Vildt!

Hvad der ikke var af travlhed på vejen op til Bangkok, var der til gengæld ved tjek ind skranken. Travlheden skyldes at de åbne skranker, både skulle tjekke os til København og München ind. Vi stod og talte om, at forhåbentlig kom vores bagage ikke afsted til München, nu at vi alle stod i én pærevælling. Det gjorde den heldigvis ikke.

Både på turen til Thailand og hjem tog rejsen længere end normalt – faktisk 1:20 time længere, hvilket skyldtes at vi nu er nød til at flyve syd om Afghanistan, nu hvor Taliban har overtaget styret i landet. Lidt træls, men alternativet er jo værre. 😉

Vi havde en rolig flyvetur og alle dem der rejste alene, fik 3 sæder til at brede sig på, og os der var to, fik 3 sæder til deling. Vi fik derfor rimelig med plads til at sove og fik da også mere søvn, end vi normalt får på sådan en tur.

Efter ankomsten til København, skulle vi have en corona test – eller faktisk foreskrives det at alle rejsende til Danmark, skal have en test inden for 24 timer efter ankomst. Vi snuppede den i lufthavnen, for så var det ligesom overstået. Da vi, efter en del venten, endelig fik vores kufferter, snuppede vi bussen ned til parkeringen. Der stod vores bil, næsten for sig selv, det gjorde den ikke da vi skulle afsted, der var der nemlig ret fyldt på den plads.

Vi landede herhjemme i Odense klokken præcis 11 og begyndte straks at pakke ud og Søren tog ud for at få handlet lidt.

Dejligt at være hjemme og med under 24 timer til arbejdsdagen, blev søndagen også brugt til at slappe af og få vendt døgnrytmen en smule.

Det var det sidste fra Thailand i denne omgang. Tak fordi du læste med. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  22. januar 2022 at 08:58

  At nyde livet i slow er så fantastisk 🤗
  Det er rart at have lidt tid hjemme, så tidsforskellen bliver rystet ud af kroppen, før hverdagen banker på. Håber ikke ugen har båret præg af jetlag, nu hvor hjemkomsten blev søndag og ikke lørdag.
  Tak for fortællingen, har nydt ethvert indlæg. 👍😍

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2022 at 16:45

   Velbekomme, jeg nyder selv at se oplevelserne når trangen byder sig og jeg mangler faktisk et år, så det er lidt trist 😞
   Ugen er faktisk gået over alt forventning. Jeg har ikke været træt på jobbet, selvom fredagen tak tænder ud, for jeg er vågnet ved 4 tiden og et par dage halv fem, så en vendt rundt er vi ikke helt 😉

   Reply

Skriv en kommentar