Menu
Hua Hin 2019/2020

Det er passer

Mine forældre plejede altid at sige det, når de skulle til Thailand og de sagde det også til os, nu da vi skulle afsted.

Nu skal I ud til dejlig slankemad

Jeg huskede dennegang, at hoppe på vægten den 26/12 om morgenen inden vi tog afsted og i igen søndag middag da vi kom hjem.

Hele 1,8 kg. er jeg blevet mindre på de 3 ugers ferie og det til trods for, at vi har spist og drukket præcis hvad vi ville og hvornår vi ville. Ret fedt med de mindre kilogram på sidebenene og specielt, når der så også er lidt at tage af 😉 Nu vil jeg se om jeg ikke kan fortsætte de gode takter og lige smide lidt mere.

2 kommentar

 • Karin
  22. januar 2022 at 08:44

  Sejt👍
  Det er lækkert og gode retter der fint kan laves under danske himmelstrøg.

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2022 at 16:43

   Ja, det er lækkert, dog er de rettet ikke sådan lige at lave. Vi har prøvet og smagen bliver bliver bare ikke helt den samme 😉

   Reply

Skriv en kommentar