Menu
Livet

Ok det virker altså

Lige siden at [smitte|stop] appen har været tilgængelig, ja lige så længe har jeg haft dem installeret på min telefon. Her for et øjeblik siden, fik jeg en besked hvori der stod, at jeg har været tæt på en bruger af appen, der er testet positiv. Da jeg ikke har været i kontakt med andre end Søren og mine kollegaer siden jeg kom hjem fra ferie, så kan det kun være én der har siddet tæt på mig i flyet, der er testet positiv.

Vi fik en test lige efter vi landede, vi skulle testet indenfor 24 timer efter ankomsten til Danmark – og den test viste at vi begge var negative.

Nu har jeg lige taget en af de kviktest har på kontoret, og den var negativ – så nu skal jeg faktisk ikke gøre mere, if. beskeden i [smitte|stop] appen.

Så nu ved jeg da at appen virker og rent faktisk giver besked hvis jeg har været i tæt på en der er smittet 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  18. januar 2022 at 14:43

  Dejligt du har fået det bekræftet. Og ja, godt du kan de der kviktest, bare det at se/læse om dem får panikken til at banke på. Glad for alternativet PCR test, og jeg har en lægelig vurdering, til jeg bare booker.
  December 2020 fik jeg en besked i smitte app. Undrede mig præcis som du, for jeg arbejdede hjemmefra, og ja havde kun været i selskab med yngste, Otto, Frida og svigersønnen. Det var så naboen, hvor både mor og far måtte i isolation på hver deres hotelværelse, og børnene var alene hjemme, på en juleaften. Bare lige en opdatering på julen 2021 blev fejret dobbelt.

  Frida blev testes positiv den 28/12 – yngste den 30/12, svigersønnen 1/1 og så gik der en uge til den 8/1 hvor Otto testede positiv. Ingen var syge, ingen symptomer, ingenting. Jeg lod mig teste hver anden dag frem til den 16/1.
  Det har været meget hårdt for Otto, han har jo været isoleret fra den 28/12 til den 16/1, og som autist kan det give store udfordringer. I går morges var han klar lang tid før han skulle møde, var helt opsat på morgen SFO, og ville først hentes som den sidste, altså åben/lukke.

  Velkommen hjem til DK

  Reply
  • Catarina
   22. januar 2022 at 06:23

   Ja det var dejligt og jeg skulle så også have en PCR test på 4 dagen,altsp i torsdags, hvilket jeg så fik taget. Den fik jeg besked på i går aftes (fredag) og den var heldigvis også negativ 😀
   Air sikke noget med dine naboer, det har ikke været de fedeste jul, men på den anden side, så er det i hvertfald en jul der skiller sig ud fra alle andre, omend ikke helt så positiv – eller det var den jo, på den negative måde😉
   Og jeres juledage, var da heller ikke sjove, synd for den lille mand, at det har været så udfordrende, og dejligt at hører at ingen var syge som sådan. Nu håber jeg at han og alle I andre går fri for endnu en omgang smitte.

   Reply
   • Karin Abildhauge
    22. januar 2022 at 09:28

    Otto blev frigivet søndag den 16/1 – Det med en isolation fra den 28/12, og svært at forstå hvorfor Frida måtte komme afsted den 5/1 – Moderen den 7/1 og faderen den 9/1. Men en ting vi alle er klar over er, han er blevet smittet på sjette eller syvende dagen, hvis testmønsteret og isolationen skal tages i betragtning, ellers har virus ligget i dvale hos ham, men det har jeg ikke læst nogle steder. Derfor er de 7 døgns isolation for os, meget rigtig, desværre.

    Iflg. forældrene er Otto lidt fjollet efter han er blev sluppet fri, han vil åbne morgen SFO, og lukke eftermiddags SFO, men fortælle om dagen der er gået mm. der er alt for meget energi der skal brændes af, så det må vente. Heldigvis mærkes energien ikke som en gene i skolen, der er han koncentreret. Han var overhovedet ikke klar til weekend allerede 😉

    Reply
    • Catarina
     22. januar 2022 at 16:49

     Jeg kan lige som forestille mig at Otto har været som når kørerne kommer på græs efter en lang vinter 😀 😀 Men heldigvis nyder han det og jeg kan forestille mig, at det vigtigste for sådan en knægt, er at komme udenfor og få brugt kroppen 😀 Dejligt at skolen ikke mærker energien som negativ og at den også kan rumme ham 😀

     Reply

Skriv en kommentar