Menu
Hua Hin 2021-2022

De sidste 5 dage

Hver morgen de sidste 5 dage har vi haft en fast rutine. Søren og jeg er stået op og blevet klar til at gå ned og se solopgangen, men et enkelt krus kaffe. Når morgenmaden var klar, sad vi en lille tid og nød den. Derefter kom Anita og vi sludrede lige et par minutter. Derefter stod den på en lille 5 km tur langs stranden for Anita og jeg – 2,5 km ud og det samme tilbage. Gåturen blev afsluttet med en dukkert i havet, hvorefter vi slappede af i solen med havet eller poolen.

I dag var det sidste tur sammen, for et par timer siden, sagde vi farvel til Anita, som nu er på vej til Bangkok for at flyve til Phuket, og derfra videre hjem til Danmark. Vi blev faktisk enige om, at det skulle vi have gjort lige fra starten af, for det har virkelig været en hyggelig tur og dejligt at starte morgenen på den måde, selvom det er en kende hårdt at gå i sandet, så har vi holdt et ok tempo – lige under en time for de 5 km.

2 kommentar

 • Karin
  15. januar 2022 at 06:10

  Selv i feriemove er det dejligt med rutiner.
  Så enig mht. det at trave i sand, så 👍 for en hastighed med 5 km/t, sammen.

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2022 at 06:33

   Ja det er det og specielt når der ikke er meget andet at foretag sig end at slænge 😉
   Vi var også godt tilfreds med tempoet 😀

   Reply

Skriv en kommentar