Menu
Hua Hin 2021-2022

Når tøser får motor under røven

Siden vi er kommet her til Hua Hin, har vi hver morgen set vandscootere være “parkeret” ved stranden og enkelte gange tre i brug af de få strandgæster. Så en eftermiddag, måtte Anita og jeg ud på sådan en. Jeg prøvede for små 30 år siden en på Hawaii og Anita en for små 5 år siden. Så helt jomfruer var vi ikke, men derfor tog vi den nu alligevel lidt med ro – altså kun de første 5 minutter, indtil vi var langt nok ude og til vi lige havde føling med den 😀 Men så gav vi den ellers også gas, eller jeg gjorde, for vi valgte at deles om én scooter.

Vi havde en fest derude på vandet og skreg og grinede i et væk. Da jeg havde sejlet et godt stykke tid, byttede vi lige rundt, så Anita også fik lov til at prøve at hoppe over bølgerne. Da hun synes hun havde fået nok (efter 5 minutter) så sejlede jeg igen., indtil de 30 minutter var gået og det var tid til at komme på land igen.
Men for dælen hvor var det altså sjovt 😀

2 kommentar

 • Karin
  15. januar 2022 at 06:01

  Det er en fornøjelse med disse oplevelser der er mulighed for ved strandende i ferieområder. Selvfølgelig skal det prøves, og nu hvor menneskemylderet ikke er der, så er der jo god plads til at lege.

  Reply
  • Catarina
   20. januar 2022 at 06:32

   Ja, det er hyggeligt selvom jeg normalt ikke af fan af larm på standen, men her var der kun 2 scootere og de var ikke på vandet ret mange gange i løbet af dage 😀

   Reply

Skriv en kommentar