Menu
Livet

Endelige juleferie

Så blev det endelig også tid til, at jeg kunne gå på juleferie. Det må siges at være tiltrængt. Jeg har været en del presset og kunne mærke, at de 10 dage, der nu ligger foran mig, vil gøre godt.

Julegaven fra chefen i år var en skøn kasse med alaskanske godter, både de spiselige og de drikkelige. Noget, jeg godt kan lide, er, at chefen skriver personlige og håndskrevne kort til os alle, selvom vi efterhånden er 20 personer.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  26. december 2023 at 11:57

  Så skønt med juleferie. Tror vi alle har glædet os til denne dag.
  Dejlig julegave, et godt træk fra din chef med de personlige kort. Måske er der allerede nydt lidt fra denne kasse her i helligdagene.
  Forsinket glædelig jul til dig og dine

  Reply
 • Catarina
  26. december 2023 at 17:13

  Vi får noget ala det hvert år og det er faktisk ret så fint. Noget for de fleste og i år, havde han også taget hensyn til nogle af de nye kollegaer som jeg mindre børn, så der var mere for dem i kassen end den f.eks jeg fik. Det personlige kort er altid dejligt at få. 😀

  Reply
  • Karin
   27. december 2023 at 07:43

   Glemte helt at skrive Bagsværd Lakrids er bare så lækkert, det er den bedste. Første gang jeg stødte på den var en dag hvor jeg besøgte Salling i Aarhus, der var smagsprøver, jeg ved ikke om hende der stod med dem var ved at genkende mig da jeg kom 3. gang 🙂

   Reply
   • Catarina
    27. december 2023 at 10:03

    Ha ha, det lyder virkeligt lækkert og jeg glæder mig til en stille stund hvor jeg kan sidde og nyde det 😀

    Reply

Skriv en kommentar