Menu
Familieliv

Julefreden har sænket sig

Det har været nogle dejlige feriedage jeg indtil nu har haft. Lørdag blev jo som fortalt tilbragt i det nordjyske. Søndagen fik vi styr på nogle af juleindkøbene og ellers bare hyggede. Mandag fejrede vi mandens fødselsdag. Tirsdag holdt kontoret juleafslutning med frokost, pakkespil og julegaveuddeling og selvom jeg havde ferie, så tog jeg derop til frokost og var med, for det er super hyggeligt at sidde samme med kollegaerne en gammeldags juleplatte og hygge med kollegaerne. Efter frokosten, kunne jeg lige nå ind til en veninde og aflevere en julegave, inden Søren og jeg satte næsen mod Vejle og Sørens søster og svoger som havde indbudt til julehygge.

Onsdagen fik også hurtigt ben at gå på, for de sidste småting skulle i hus, rødkålen laves, ligesom risengrøden skulle koges og noget at støvet flyttes. Alt blev nået og i aftes nåede jeg også at få lave risengrøden om til risalamande.

Vi er i den grad klar til jule aften og derfor bliver det kun hyggeligt at vi også lige får en lille besøg af ældste (som er i forgårs kom hjem fra Canada) og hans mor på deres vej til Thurø, hvor de skal fejre julen. Yngste har også meldt sin ankomst, selvom det for ham er en omvej at kommer her forbi, da han også skal fejre jule på Thurø.

Men den smule der er at lave i dag, får jeg måske tid til en lille formiddagsblunder, for jeg har været våden siden lidt i tre og valgte at stå op da jeg havde ligget en time og forsøgt at falde i søvn. Nu vil jeg lave endnu en kop te og se hvornår trætheden overmader mig.

Godmorgen og glædelig jul til alle jer dejlige læsere ♥♥♥

10 kommentar

 • Layoni
  24. december 2015 at 08:08

  Og en glædelig jul til dig og dine Catarina 🙂 du har ikke hørt så meget fra mig i den seneste tid, men jeg følger med på din blog alligevel, men har ikke haft så megen tid her de seneste 2 måneder, da jeg jo er startet i nyt job, og med ekstra transport, så er det lige med at finde sig til rette med det hele 🙂
  Godt du har lidt snedrys her på siden, for hvid vinter kan vi da vist ikke forvente i år 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. december 2015 at 13:26

   Mange tak og rigtig meget i lige måde Layoni. Håber du for mere tid til at det du har lyst til i det nye når – men mest af alt håber jeg at julefreden har sænket sig hos dig. 🙂

   Reply
 • Mette
  24. december 2015 at 08:38

  Glædelig jul til jer dernede på Fyn – må du få en dejlig aften selvom Christian har valgt at blive i det nordjyske.

  Reply
  • Catarina
   24. december 2015 at 13:26

   Mange tak skal du have Mette og jeg ønsker dig og familien det samme.

   Reply
 • Christina
  24. december 2015 at 11:18

  Glædelig jul, Catarina.
  Håber I får en rigtig dejlig jul.

  Reply
  • Catarina
   24. december 2015 at 13:27

   Mange tak skal du have Christina 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  24. december 2015 at 12:10

  Vidunderlige fridage du har haft,og har krydret med masser af hygge.

  Ønsker dig en glædelig jul, og en juleaften der trods manglen af Christian og de 2 store. Det er første gang, det er den sværeste. Godt du er sammen med de nærmeste, for tro mig, der vil komme en lille tårer, det sker for mig hvert år, hvor en af børnene holder jul andet sted.

  Glædelig jul

  Reply
  • Catarina
   24. december 2015 at 13:28

   Mange tak skal du have Karin go jeg ønsker det samme til dig og familien og hyggen med lille Otto, som i år er meget mere med i det hele.

   Glædelig jul.

   Reply
 • Celena
  26. december 2015 at 23:29

  Glædelig jul, Catarina!!

  Reply
  • Catarina
   27. december 2015 at 08:14

   Thanks Celena and the same to all of you 😀

   Reply

Skriv en kommentar