Menu
Familieliv

Sørens fødselsdag

Så er manden blevet endnu et år ældre, og i år var den ældstesønnen hjemme og med til at fejre ham på årets mest stormfulde dag.

Nu når vi ikke blev så mange i år, havde jeg bestilt bord til os på en af vores yndlingsrestauranter, nemlig District 13, som har asiatisk fusion køkken.

Selvom vi ikke har langt derop, valgte vi at køre derop, da det stormede og rent ud sagt, stod ned i stænger. Vi parkerede lige under restauranten, så vi kun lige skulle krydse letbanens spor for at komme ind.

Maden var som altid udsøgt, og der var så meget af den, at vi var nødt til at bede om en doggy bag. Daniel nød godt af det til frokost dagen derpå.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  26. december 2023 at 11:53

  Forsinket tillykke til og med Søren.
  Pyha ja, det var en kraftig vind denne Pia bød os. Jeg er dog vestjyde, så ja, det gav det lidt pust, dog var min kollegas søn uheldig. Han kørte i en tom kassevogn, der blæste af vejen og rullede rundt et par gange ind over marken. Heldigvis var det kun et par glasskår det lige skulle fjernes fra hånden, på den unge mand. Bilen kommer ikke ud at kører mere, den er totalskadet.
  Lækkert mad, kan mærke tænderne løber i vand. En skøn løsning med doggy bag.

  Reply
 • Catarina
  26. december 2023 at 17:12

  Tak skal du have Karin.
  Sikke da en omgang din kollegas søn var ude for. Det har helt sikker ikke vært sjovt at sidde i sådan en “blik dåse”. Føj for pokker, men godt at det kun blev til overfladiske skrammer.
  Det er SÅ lækker deroppe og vi har også aftalt at vi skal forbi igen til januar. 😀

  Reply

Skriv en kommentar