15 år

3. april 2009

Stort tillykke til min dejlige søn, som i dag fylder 15 år. For filan hvor jeg bare synes tiden går stærkt. Jeg har lige talt i telefon med Christian og en lille sang fra mit hjerte fik han også. Han havde allerede fået sang fra Søren, og gaverne faldt i særdeles god jord. Jeg håber han får en rigtig dejlig dag i skolen, som i denne uge ikke er den sædvanlige. Han og alle de andre 8. Klasser er ude at se to uddannelsesinstitutioner og i dag er sidste dag på Vestfyns Gymnasium.

Jeg glæder mig til jeg kommer hjem, sådan omkring middag – for så får han også et kæmpe stort knus og et ordentligt smækkys. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Pia 3. april 2009 at 08:34

  TILLYKKE med ham Cat:o) Jeg er sikker på at han får en fantastisk dag, selv om han helt sikkert savner sin mor lige så meget som hun savner ham:o)

  Ha en go dag derovre

 • Reply Helle 3. april 2009 at 08:56

  Kender fornemmelsen – man følger dem i børnehave og pludselig kommer de og vil låne bilen!!!

  Tillykke med ham 🙂

 • Reply Leif 3. april 2009 at 09:04

  Mange gange tillykke med ham, Catarina 🙂

 • Reply Anita 3. april 2009 at 14:28

  Hjerteligt tillykke med ham, Catarina 🙂

 • Reply Madame 3. april 2009 at 14:34

  Et stort tillykke med din søn 😉

 • Reply Olines 3. april 2009 at 18:22

  Stort tillykke med ham. Du har ret tiden flyver afsted.

 • Reply Jonna 3. april 2009 at 19:12

  Tillykke med ham det går stærkt med dem i den aldre, pludslige er de ikke børn men unge mænd.

 • Reply Catarina 4. april 2009 at 16:54

  Alle
  Jeg skal hilse fra Christian og sige mage tak for alle fødselsdagshilsnerne. 🙂

 • Reply Elizabeth H. 4. april 2009 at 17:05

  Mange tillykke med din store dreng 🙂

 • Reply Catarina 4. april 2009 at 17:42

  Elizabeth H
  Tusinde tak skal du have. 🙂

 • Leave a Reply