15 år

3. april 2009

Stort tillykke til min dejlige søn, som i dag fylder 15 år. For filan hvor jeg bare synes tiden går stærkt. Jeg har lige talt i telefon med Christian og en lille sang fra mit hjerte fik han også. Han havde allerede fået sang fra Søren, og gaverne faldt i særdeles god jord. Jeg håber han får en rigtig dejlig dag i skolen, som i denne uge ikke er den sædvanlige. Han og alle de andre 8. Klasser er ude at se to uddannelsesinstitutioner og i dag er sidste dag på Vestfyns Gymnasium.

Jeg glæder mig til jeg kommer hjem, sådan omkring middag – for så får han også et kæmpe stort knus og et ordentligt smækkys. 🙂

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

10 kommentarer

 • Reply Pia 3. april 2009 at 08:34

  TILLYKKE med ham Cat:o) Jeg er sikker på at han får en fantastisk dag, selv om han helt sikkert savner sin mor lige så meget som hun savner ham:o)

  Ha en go dag derovre

 • Reply Helle 3. april 2009 at 08:56

  Kender fornemmelsen – man følger dem i børnehave og pludselig kommer de og vil låne bilen!!!

  Tillykke med ham 🙂

 • Reply Leif 3. april 2009 at 09:04

  Mange gange tillykke med ham, Catarina 🙂

 • Reply Anita 3. april 2009 at 14:28

  Hjerteligt tillykke med ham, Catarina 🙂

 • Reply Madame 3. april 2009 at 14:34

  Et stort tillykke med din søn 😉

 • Reply Olines 3. april 2009 at 18:22

  Stort tillykke med ham. Du har ret tiden flyver afsted.

 • Reply Jonna 3. april 2009 at 19:12

  Tillykke med ham det går stærkt med dem i den aldre, pludslige er de ikke børn men unge mænd.

 • Reply Catarina 4. april 2009 at 16:54

  Alle
  Jeg skal hilse fra Christian og sige mage tak for alle fødselsdagshilsnerne. 🙂

 • Reply Elizabeth H. 4. april 2009 at 17:05

  Mange tillykke med din store dreng 🙂

 • Reply Catarina 4. april 2009 at 17:42

  Elizabeth H
  Tusinde tak skal du have. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar