Tidliger fri

Er lige kommet hjem fra en dejlig da på jobbet og hvad finder jeg liggende der på måtten ved hovededøren…. den smukkeste buket blomster, vedhæftet en super lækker æske fyldt chokolade og et meget smukt kort.

blomster
~Smukke blomster fra min sjæleven i det københavnske.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Tidliger fri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.