Menu
Livet

40 års jubilæum

I dag fejrer jeg en bemærkelsesværdig milepæl i min karriere – mit 40-års jubilæum på det voksne arbejdsmarked – ikke medregnet fritidsarbejde!

Det hele begyndte en april dag, da jeg som 17 1/2-årig trådte ind på arbejdsmarkedet som tjenerlærling. Jeg husker følelsen af nervøsitet, spænding og en spirende nysgerrighed, der fyldte mig den dag. Det var begyndelsen på en rejse, der har formet mig både fagligt og personligt.

Gennem årene har jeg haft det privilegie at arbejde sammen med de mest utrolige mennesker, lært af dygtigste kollegaer og være en del af noget større. Jeg har rejst verden rundt og boet i London på grund af mit fag. Hver dag har været en mulighed for læring og udvikling, og jeg har for det meste grebet dem med åbne arme – heldigvis for det. For de oplevelser, der har fulgt med, ville jeg ikke have været foruden. Nogle gode, nogle mindre gode, men sådan er livet jo også.

Selvom jeg har tilbagelagt 4 årtier på arbejdsmarkedet, føles det stadig, som om der er så meget at lære og være en del af. Jeg ser frem til de kommende år med samme entusiasme og åbenhed, som jeg gjorde den allerførste dag. Men jeg ved også, at enden er ved at være inden for rækkevidde, og det ser jeg i den grad også frem til. Selvfølgelig satser jeg på, at jeg også i den disiplin mindst når et 40 års jubilæum. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  16. juni 2024 at 07:27

  Så spændende, og et meget spændende erhverv, så ved du præcis hvilke vine/drikke der skal serveres til bestemte retter, så mad og drikke er i harmoni.
  Jeg begyndte først mit arbejdsliv som 21 årig. Tog et sabbatår, og HHX var delt i 2 dele dengang, 1 årig handelseksamen og en 2 årig HH eksamen, så søndag, Sankt Hans kan jeg fejre 44 år på arbejdsmarkedet, afbrudt af Højskole ophold, Laborant udd. og perioder som ledig.

  Reply
  • Catarina
   21. juni 2024 at 18:20

   Ja, det gjorde jeg dengang men nu er der sket så meget og jeg drikker ikke selv så meget vin, så jeg følger heller ikke med 😉
   Der er mange der tager sådan et år og det syne jeg er så fint, for så giver det rum til at studere når tiden er inde til det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar