Menu
Dagligdagen / Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad / Motion

3 måneder siden sidst

Ja så smuttede der lige 3 måneder, næste uden at jeg lagde mærke til det. Der er sket en del også selvom det meste er hverdage.

Her kommer der flere billeder med små overskrifter med lidt tekst.

Men det vigtigste først:

Balder

Den 18. november blev vores 3. barnebarn døbt. Balder kom den milde dreng til at hedde. Balder har siden fødslen være sød og mild og gør ikke megen væsen af sig. Men det mente han så der skulle laves om på i kirken. Han var så ked af det under hele forløbet og selve dåben og det stoppede slet ikke uanset hvad mor Rikke gjorde. Han blev først sit “gamle jeg” 20 minutter efter sidste orgel fløjt. Men så grinede og smilede han også i et væk.

Billeder fra baredåben har jeg ikke – der var heldigvis en fotograf på, så de billeder får vi senere. Men I får lige et fra et par uger før dåben.

57 år

September er måneden jeg har fødselsdag og jeg blev fejret over flere dage – skøn.

Masser af restaurant besøg

Søren og jeg har her i efteråret været en del ude og spise, og gud hvor hvor vi fundet mange dejlige steder. Desværre er jeg ved at være så dårlig til at sidde med min telefon eller kamera når jeg er ude – nyder mere øjeblikket, så der er ikke mange billeder af alt den lækre mad, men lidt er det da blevet til. Dertil er der så også føjet en par nye favoritrestauranter til vores liste af lækre steder i Odense.

Et par besøg fra København

Min skønne veninde Pia fra København, har været forbi Odense et par gange her i efteråret og det har være så hyggeligt. Det er ikke så tit vi ses, men det er ikke noget vi kan mærke når vi er sammen, for så går snakken på livet løs.

Tegneriet

Jeg har fået tegnet en del her de sidste 3 måneder og jeg synes selv, det efterhånden er ret godt. Nogle er jeg hurtige om at få lavet, andre arbejder jeg på i længere tid. F.eks, så var koen enormt hurtig mens reven tog længere tid.

Asbjørn

Vores kære Asbjørn, har endnu engang været på weekend her hos os og både Vissenbjerg Terrarie og Odense zoo blev besøgt, ligesom der blev hygget hjemme med tegnet, bagning og meget mere.

Styrketræning

Jeg er begyndt at styrketræne en del og det er altså noget, der er godt for krop og mit velbefindende sådan generelt.

Et Juleeventyr

Lørdag den 25. november var Søren og jeg inde og se Et Juleeventyr på Odense Teater. Det var et vanvittig flot stykke og jeg må sige, at jeg mod slutningen af stykket fik gåsehud, for da begyndte det sne ned over salen og alle publikummer.

2 kommentar

 • Karin
  5. december 2023 at 12:35

  Så skønne mdr.
  Balder er bare en vidunderlig gut, så dkidt pyt med lidt larm i kirken.
  Altid dejligt med besøg af Asbjørn. Og en tur i Zoo mm. krydrer besøget 🫶

  Reply
  • Catarina
   9. december 2023 at 08:18

   Ja det har virkelig være nogle skønne måneder og vi har nydt hvert øjeblik. Ingen stress bare nydelse i de aller bedste selskaber 😀
   Dejlig søndag til dig 🙂

   Reply

Skriv en kommentar