Menu
Dagligdagen

Nogle dage er med regn

I en kontorverden domineret af lysende skærme og konstant forbindelse til alt og alle, er det at træde ud i den analoge verden i min frokostpausen som en forfriskende oase for sindet. Jeg give mig selv lov til, at trække stikket og ligge den digitale verden bag i en halv time, og det er noget så befriende for hovedet.Mens jeg går gennem den virkelige verden, kan jeg lade tankerne vandre frit og lade mine sanser tage over. Lyden af mine skridt på landevejen, vinden i træerne og synet af naturen, der er der lige for næse af mig, er så skøn, også selvom det øsede ned som det gjorde på dagens gåtur, hvor jeg måtte have både regnjakke på og paraplyen slået op.

Indtil nu er det blevet til 7 måneder, kun afbrudt af de dage jeg ikke er på arbejde (ferier, helligdage osv.).

Tilmeld dig min e-mail-liste og vær blandt de første til at modtage mine friske indlæg direkte i din indbakke.

1 kommentar

  • Karin
    1. september 2023 at 06:43

    Åh så vidunderligt 🫶🫶
    Min arbejdsplads ligger på ringvejen, med bilforhandler CrossFit Center, tanken mm som naboer, og ikke at forglemme en folkeskole, en efterskole. Der er bare ingen ro. Den finder jeg først hjemme 🤗

    Reply

Skriv en kommentar