Menu
Livet

Efter 19 år

Da vi i sin tid købte huset i Skallebølle i 2004, fik vi hurtigt vores store dejlige langbord og da vi hurtigt efter indflytningen også skulle have en masse gæster, måtte vi også have nogle lamper over bordet. Vi kunne ikke finde nogle og til sidst endte det med at vi bare købte to ens lamper og hænge de op. Bare midlertidig.

Det blev så midlertidige lamer i alt den tid vi boede der, for de gav jo fint lys og var også fine nok. Da vi så skulle flytte tilbage til Odense her for 2 år siden, blev vi enige om, at nu skulle vi altså have nye lamper. Men vi fandt ingen som vi synes om, så enden blev, at de to midlertidige lamper igen blev hængt op. Efter at træ fineren for nylig revnede på den ene lampe, satte vi midlertidigt noget bagepapir (som skabelon) på og overveje om der skulle stof eller noget andet materiale på.

Men nu har vi sørme fundet nogen som vi synes om og som passer fint til både vores stil og ikke mindst til bordet og hele rummet. Det blev 2 lamper som dem vi har i soveværelset, bare som loftpendler i stedet for bordlamper.

Det pynter nu at få nye lamper og de er skide pæne, når vi nu skal sige set selv.

Mon vi også har dem i mere end 20 år – jeg tror det. Vi høre jo ikke til dem der skifter vores ting ud, bare for at skifte den ud. 😉

2 kommentar

 • Karin
  29. august 2023 at 15:31

  Dejligt når det helt rigtige sumper ned i indkøbskurven.
  Det skal ikke være et eller andet trend der bestemmer hvad der hænger over dit/jeres spisebord.

  Reply
  • Catarina
   30. august 2023 at 17:50

   Ja, det er dejligt og når så den farve passer ind, så er det ekstra godt 😀

   Reply

Skriv en kommentar