Menu
DIY

Jeg øver mig

Jeg elsker at sidde at småtegne og efterhånden synes jeg også, at jeg har fået et godt greb om Procreate som appen jeg bruger hedder. Jeg holder mest af at bruge akvarel/vandfarver på appen, men man kan bruge alt olie, akryl osv.

Min lille iPad mini 6, er så let at have med og jeg har alle farver i verden samt ditopensler, så jeg kan tegne/male hvor jeg vil og det uden at svine. De sidste dage har jeg siddet og malet mens der har været atletik i tv.

Herunder ses først Buketten, Blomstergrenen og til slut Grisepjokket 😉

Tilmeld dig min e-mail-liste og vær blandt de første til at modtage mine friske indlæg direkte i din indbakke.

Indtast din email I feltet her nedenfor.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  29. august 2023 at 15:22

  Vildt – du får så mange detaljer frem.
  Min nysgerrighed bliver tændt nu, er det fritegning/ maling?
  Her er min kassehjerne på udebane 😂

  Reply
  • Catarina
   30. august 2023 at 17:50

   Jeg har et referancebillede – men farverne bestemmer jeg selv.
   Det med blomsternebuketten, er hver enkelt bloms og hvert stort blad, lavede på hver sit “papir” og derefter sat sammen 😊 Men den anden, er på samme “papir” og det samme er grisen 😀

   Reply

Skriv en kommentar