Menu
Familieliv / Livet

Skønneste lørdag

Tidlig i går morges, satte jeg mig ind i den store bil og satte kursen mod Aalborg, hvor jeg havde en “date” med Christian. Det første stykke af vejen, gik fint, men da jeg nåede Vestfyn, skal jeg da ellers lige love for at det stod ned i stænger. Det var som om himmel og jord stod i et. Efter Lillebæltsbroen, stilnede det en smule af, og så snart jeg nåede forbi Horsens, klarede det op og forblev sådan lige til jeg ramte Aalborg.

Som altid, håber jeg at kunne få en parkeringspladsen lige ud for hvor Christian bor, men da jeg drejede ned af vejen og kørte stille og roligt ned mod enden, var der ingen p-pladser til mig. Jeg vendte bilen for at kører over til havnen, hvor der for det meste er muligt at få en plads. Lige som jeg var vendt rundt, så jeg en lille bil køre ud fra en af båsene, så mig derned og ind med bilen. Parkering 50 meter fra Christians hoveddør. Fedt!

Christian have bestilt bord til brunch på Café Spiret, hvor vi efterhånden har været en del gange, simpelthen fordi deres brunch er så lækker, og selv vælger hvad man vil have. Efter den lækre brunch trængte vi til at få lidt luft og fået bevæget os, og da der denne weekend var Regatta på havnen, gik vi derned. Det var masser at kigge på, og hvis vi ikke havde være så mætte, kunne vi også have spist dernede, da der var streetfood på en af plænerne ved siden af Utzon Museet.

Efter et par timer, begyndte skyerne at trække mere og mere sammen og vi tog en hurtig beslutning. Vi ville tage en times bowling, og samtidig være i ly af regnen, inden vi igen ville loppe rund og se Aalborg og havnen. Vi fik en bane og lige som vi begyndte at spille, stod regnen ned over Aalborg.

Sidste gang vi spillede bowling, tævede jeg Christian, denne gang var det omvendt.

Da aftenen meldte sig, meldte sulten sig også og Christian sørgede for et bord på en susi-restaurant, hvor vi spiste os godt mætte i lækker lækker sushi. Efter maden, gik vi hjem til Christian inden jeg var nødt til at sige på gensyn og vende snuden mod Fyn.

Tilmeld dig min e-mail-liste og vær blandt de første til at modtage mine friske indlæg direkte i din indbakke.

Indtast din email I feltet her nedenfor.

2 kommentar

 • Karin
  28. august 2023 at 06:23

  Så skøn en dag du havde i lørdags, trods vejret var lidt ustadig, så var det jo godt det var muligt med bowling, og du gav plads til Christian kunne vinde, så der nu står 1-1 😉
  Lækkert mad, og en skøn måde serveringen er med denne brunch. Maden smager langt bedre, når serveringen rammer plet, underligt men øjnene har stor betydning her.
  Ønsker dig en god uge 35 – hvad mon den byder på, udover lidt fejring med flag på søndag 🤗

  Reply
  • Catarina
   28. august 2023 at 17:58

   Ja, det var virkelig en dejlig og hyggelig dag ogvi nød den begge i fulde drag. 😊
   Der er altså nogle virkelig gode spise steder i Aalborg så jeg glæder mig allerede til næste tur derop. Den bliver så nok ikke i år, da sønnike kommer hjem nogle gange inden jul og selv har en del aftaler i kalenderen 😀
   Du ønskes også en dejlig uge. Ja, der er jo lidt til weekenden 😉

   Reply

Skriv en kommentar