Hygger mens jeg venter på håndbold

23. januar 2013

20130123-194946.jpg

Mens jeg venter på, at en forhåbentlig spændende håndboldkamp skal starte, hygger jeg ned lidt tegneri og jeg regner med at jeg kan tegne lidt imens kampen vises. Men nu får vi at se. Hvis den er spændende nok, så bliver det nok ikke til noget. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Pernille 24. januar 2013 at 00:03

  Det er skægt som visse motiver er så genkendelige, selv med ganske få streger 🙂

  • Reply Catarina 24. januar 2013 at 06:26

   @Pernille – Ja, nogle ting er letter at se med få strejker end andre og denne her er nok en af de letteste. 🙂

 • Reply Karin 24. januar 2013 at 08:00

  Du har fået et eller andet frem i øjnene der rammer mig.

  De vandt. En dejlig første halvleg med masser af godt spil, og en 2. halvleg hvor det var godt Landin og Lindberg var godt spillende. Må ikke glemme Mølgaard, det mål fra fløjen.

  • Reply Catarina 24. januar 2013 at 12:14

   @Karin – Det er endnu kun det ene øje som er færdigt. Men jeg håber at jeg får tid en af de næste par dage til at færdiggøre den helt, for jeg fik ikke lavet så meget mere i aftes. 😀

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.