Helt hen i skoven

Nogle gange kan jeg sagtens fordybe mig og bruge masser af tid på ikke at lave noget fornuftigt. I går søndag var en fa de dage. Jeg havde ikke de store ting at gøre og gad egentlig heller ikke bage, selvom jeg egentlig havde sat mig det for. Så søndag eftermiddag, brugte jeg noget af dagen på at øve mig på at lave nogle træer i appen Paper by FiftyThree. For at sige rent ud, så gik det af pommern til. Det ligner mere broccoli en træer og det gjorde alle forsøgene.

Træer

Da jeg havde prøvet en rigtig mange gange, gad jeg ikke at øve mig mere og ville i stedet lave noget andet.

18  talts kirkegård om natten i let tåge

Og det lykkede faktisk ret godt, synes jeg.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
6 thoughts on “Helt hen i skoven”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.