Helt hen i skoven

2. september 2013

Nogle gange kan jeg sagtens fordybe mig og bruge masser af tid på ikke at lave noget fornuftigt. I går søndag var en fa de dage. Jeg havde ikke de store ting at gøre og gad egentlig heller ikke bage, selvom jeg egentlig havde sat mig det for. Så søndag eftermiddag, brugte jeg noget af dagen på at øve mig på at lave nogle træer i appen Paper by FiftyThree. For at sige rent ud, så gik det af pommern til. Det ligner mere broccoli en træer og det gjorde alle forsøgene.

Træer

Da jeg havde prøvet en rigtig mange gange, gad jeg ikke at øve mig mere og ville i stedet lave noget andet.

18 talts kirkegård om natten i let tåge

Og det lykkede faktisk ret godt, synes jeg.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Bot 2. september 2013 at 14:43

  Er du gal Cat, den er da lige i skabet

  • Reply Catarina 2. september 2013 at 16:14

   Mange tak skal du have søde Botte. 🙂

 • Reply Pernille 2. september 2013 at 19:00

  Wauw 🙂

  • Reply Catarina 3. september 2013 at 06:39

   Tak 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 7. september 2013 at 10:40

  Hvor er der stor forskel.
  Første billed kræver øvelse, meget øvelse. Dog er det perfekt vis jeg valgte at prøve 😉
  Det andet billed – wauh – fantastisk.

  • Reply Catarina 7. september 2013 at 10:43

   Tak skal du have Karin. Ja, der er nogle ting jeg synes at have lettere ved end andre og dem jeg ikke helt har styr på irritere mig, så jeg øver mig igen og igen, men det er ikke altid at “øvelse gør mester”. 🙂

  Skriv en kommentar