Mandag….du gør det ikke let at holde af dig

2. september 2013

Det er, efter kalenderen blevet efterår, og denne mandagmorgen, synes jeg da godt nok osse at det virker sådan. Det regner og småblæser og for første gang i mange mange måneder, har jeg tændt levende lys og i aftes tændte vi faktisk også op i brændeovnen for første gang, det var nu mere for hyggens skyld.

Mandagmorgen

I dag snupper jeg bilen på arbejde, dels fordi jeg har et par småting jeg lige skal nå i min frokostpause, men også fordi jeg egentlig ikke gider ud i regnvejret i dag.

God mandag og husk regntøjet eller en paraply.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Liselotte 2. september 2013 at 09:14

  Det er det samme her. Gråt, regn og så ind imellem en solstråle, som lover, at sensommeren vender tilbage. Vi skal bare være tålmodige 🙂

  • Reply Catarina 2. september 2013 at 10:13

   Ja, jeg har også lige set at det vender igen på onsdag – det bliver så skønt. 🙂

 • Reply Pernille 2. september 2013 at 10:18

  Her regner det også, og med en smule snottethed om næsen, bliver mandag ikke hilst overstrømmende velkommen 🙂

  • Reply Catarina 2. september 2013 at 10:37

   Øv, det lyder skisme da ikke rart Pernille. God bedring og så håber jeg ikke det sætter sig. 🙂

 • Reply Susanne 2. september 2013 at 10:43

  Ja vi nåede da dårligt nok at blinke med øjnene, så var sensommeren slut, og det blæser som jeg ved ikke hvad, og småregner, æv altså 🙁

  • Reply Catarina 2. september 2013 at 14:21

   Ja, den kom godt nok hurtigt – men jeg har lige set at allerede fr onsdag af, skulle det blive super fint vejr igen. Så jeg glæder mig. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 7. september 2013 at 10:37

  Kan godt forstå du valgte bilen i mandags. Det var en rigtig efterårsdag. Dejligt stemnings fyldt billed.

  Kan så godt lide “glasset” med din stikling. Jeg har 2 stk. De er fra 80´erne eller først i 90´erne mener jeg. Sjovt at finde ting frem fra gemmerne. Og glad for jeg ikke er brug smid væk tilhænger. 😉

  • Reply Catarina 7. september 2013 at 10:41

   Ja, og det her er faktisk et nyere et, da jeg slet ikke var “med på moden” dengang. 🙂 Men det passer fint til den lille stikling. 🙂

  Skriv en kommentar