Mandag….du gør det ikke let at holde af dig

Det er, efter kalenderen blevet efterår, og denne mandagmorgen, synes jeg da godt nok osse at det virker sådan. Det regner og småblæser og for første gang i mange mange måneder, har jeg tændt levende lys og i aftes tændte vi faktisk også op i brændeovnen for første gang, det var nu mere for hyggens skyld.

Mandagmorgen

I dag snupper jeg bilen på arbejde, dels fordi jeg har et par småting jeg lige skal nå i min frokostpause, men også fordi jeg egentlig ikke gider ud i regnvejret i dag.

God mandag og husk regntøjet eller en paraply.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Mandag….du gør det ikke let at holde af dig”

    • Ja, den kom godt nok hurtigt – men jeg har lige set at allerede fr onsdag af, skulle det blive super fint vejr igen. Så jeg glæder mig. 🙂

  • Kan godt forstå du valgte bilen i mandags. Det var en rigtig efterårsdag. Dejligt stemnings fyldt billed.

    Kan så godt lide “glasset” med din stikling. Jeg har 2 stk. De er fra 80´erne eller først i 90´erne mener jeg. Sjovt at finde ting frem fra gemmerne. Og glad for jeg ikke er brug smid væk tilhænger. 😉

    • Ja, og det her er faktisk et nyere et, da jeg slet ikke var “med på moden” dengang. 🙂 Men det passer fint til den lille stikling. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.