Grønskollingen blev færdig

8. februar 2013

Yoda

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Pernille 8. februar 2013 at 22:08

  Jeg synes han er blevet god 🙂

  • Reply Catarina 8. februar 2013 at 22:09

   @Pernille – Tak skal du have 🙂 jeg er egentlig osse ok tilfreds med ham. 🙂

 • Reply Nola 11. februar 2013 at 12:55

  Hvor er du dygtig!!! Ret sejt at det er malet på en iPad!
  Jeg har i mellemtiden googlet ham, og da jeg har døtre og ikke sønner har jeg aldrig set StarWars…..så håber du tilgiver mig 😉

  • Reply Catarina 11. februar 2013 at 13:51

   @Nola – Her er det nok mest mig der har set Star Wars og den interesse startede allerede da jeg var ung og så Raumschiff Enterprise på tysk tv. 🙂 Så jeg er og bliver en nørdet mor på alle leder og kanter. 🙂

 • Reply Anne Holtegård 13. februar 2013 at 16:47

  Hvordan tegner man på en iPad???

  • Reply Catarina 13. februar 2013 at 18:53

   @Anne – Velkommen til 🙂

   Man tager på en iPad, ved at hente en tegneapp. Den jeg bruger kan findes i app-stor under Paper by 53. 🙂

  Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.