Menu
DIY

Jeg kan godt bruge lidt hjælp

Hold nu op hvor har vi nydt påsken og alle de dejlige fridage den har bragt med sig. Vi har virkelig fået hygget igennem og også nået en masse ting. Jeg har også nydt nogle timer i selskab med iPaden og den tegne app, som jeg holder så meget af at tegne i. Jeg har lavet et par tegninger, som ses her neden for. Men nu er det at jeg godt lige kan bruge et lille råd fra dig.

Blødende øje

Billederne herunder, er bare sådan nogle som er opstået ved at sidde og farve “papiret”. I går lavede jeg det første her nedenfor og synes det er helt ok, men så i dag kom jeg til at kikke på det igen, og synes godt jeg kunne se det som et hjerte. Så jeg fattede min stylus og lavede en kopi og fik rettet det første til.

1

2

Et eller andet sted genere hjertet mine øjne, da det ikke er midt på siden – ja, jeg kan godt beskærer billedet her, men det er ligesom ikke det sammen. Man beskærer jo heller ikke et maleri som er malet på et lærrede vel.

Så nu kommer spørgsmålet – hvilket af de to sidste billeder fungere bedst?

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

16 kommentar

 • Susanne
  21. april 2014 at 19:41

  Du dygtig! Jeg kan bedst li det oppe over hjertet, altså det første 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 07:08

   Tak for hjælpen Susanne 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  21. april 2014 at 19:57

  Jeg holder mig til det første.
  Begrundelse – Hjertet kan ses i det første, men ansigt og fugl fænger mere. Jeg bliver glad når mulighederne er der, for at lege med fantasien. Nummer 2 begrænser mig en smule, hjertet dominere lidt for meget efter min smag.

  Hvilken udvikling. Det er fantastisk at følge.

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 07:10

   Det var også sådan jeg egentlig hade det Karin, dejligt at du også mere så begrænsningen. Jeg følte nemlig også at det blev en smule for kompakt og ikke længere så “lækkert” som det første – nu er hjertet kasseret og det oprinelige beholdt. 😀
   Tak for konstruktiv kritik ven. 🙂

   Reply
 • Helle K.
  21. april 2014 at 20:17

  Jeg ville sige fuldstændig det samme …

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 07:11

   Mange tak Helle – jeg har nu kasseret det sidste. 😀

   Reply
 • Mette
  21. april 2014 at 21:27

  Keg er enige med le ladies oppe over – det bliver lidt for hjertede og begrænser det.
  Du er super god 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 07:12

   Mange tak for input Mette – jeg har kasseret hjertet og beholdt det første og oprindelige. 😀

   Reply
 • Celena
  21. april 2014 at 23:34

  First for me too! Looks great 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 07:12

   Thanks Celena – I keep the first and have deleted the secant one. 🙂

   Reply
 • Layoni
  22. april 2014 at 06:15

  Helt klart det første Catarina 🙂 virkelig et fantasifuldt ansigt 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 07:13

   Mang tak for dit input Layoni. 🙂 Jeg synes også bedst om det første og hjertet er nu kasseret. 🙂
   Ha’ en dejlig dag. 🙂

   Reply
 • Pernille
  22. april 2014 at 11:54

  Jeg kan bedst lide det første 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. april 2014 at 13:34

   Tak for dit input Pernille 🙂 – jeg er også selv nået frem til at det er det første der får lov til at leve og nummer to dør. 😀

   Reply
 • Susanne
  23. april 2014 at 13:48

  Vi stemmer på den øverste 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. april 2014 at 10:03

   Det er også det jeg bedst kan lide, så det nederste er kasseret 🙂

   Reply

Skriv en kommentar