Menu
På tur

En tur ud i det blå

Nogle gange skal der bare ske noget. Søren og jeg havde faktisk en løs aftale om at tage lidt sydpå her hen over påsken. Men vejret viste sig ikke til at holde de temperature som vi ellers havde set i sidst uge, hvor der var 20-25 grader nede ved Gardersøen. Næ, tværtimod, så faldt temperaturene til det samme som herhjemme og derfor ændrede vi planer og bliver i stedet herhjemme. Men derfor kan vi nu godt have udlængsel og derfor tog vi i går et smut ned til Flensborg for at hygge og evt. shoppe lidt.

Lillebæltsbroen

Vi var bestemt ikke de eneste der havde fået den ide, mange andre danskere og for den sags skyld også nordmænd havde også fået den idé. Det var dog kun mærkbart på motorvejen og en smule nede i selve centrum. Men ikke mere end at vi stadig kunne nyde at går rundt og se deres på markedet og alle de fristende butikker.

Flensburg

Da vi havde set havd vi ville og fået en dejlig sen frokost, blev vi enige om, at vi lige ville stoppe ved grænsebutikkerne og få et par småting med hjem. Og vi var heldige, der var ikke mange i de butikker, sikkert fordi de var ved at være sidst på eftermiddagen. Vi fik hvad vi ville og satte så igen næsen mod Danmark.

Vi hørte i trafikradioen at der ved Kolding havde været et uheld, men at der var ryddet op, men der ville være kø. Det var heldigvis i sydgående retning, så os ville det ikke berører. Og jeg skal da eller osse lige love for at der var kø.

Kø på motorvejen

Hele 9 km kø sydover som startede ved Fredericia og forbi kolding. I det øjeblik havde jeg ondt af alle de mennesker som sad der og hvoraf mange af dem sikker var på vej sydover på påskeferie, jeg var i hvertfald glad for at vi ikke sad i den kø.

En dejlig dag sluttede af med et par afsnit af Games Of Thrones.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  17. april 2014 at 12:34

  Vidunderlig dag og vejret var fantastisk til sådan en tur.

  Lige i skrivende stund kunne drømmene godt finde syd over, det er heldigvis til at “overleve” – Det vender jo snart til dejligt smukt forår med både sol og varme 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. april 2014 at 18:35

   Det var et helt perfekt vejr og i nød virkelig turen og det spirrende forår der følte dernede. 😀

   Reply
 • Tina Liel
  17. april 2014 at 19:20

  Se det viste sig at være en fornuftig beslutning specielt da I så den kø 😉 Hvis det er samme temperaturer som i DK ville jeg også gemme turen. Flensbirg er en dejlig by. Var der da jeg var DK i februar. Masser af hyggelige butikker. Rote strasse synes jeg var specielt charmerende. Knus og God Påske♥

  Reply
  • Catarina
   21. april 2014 at 18:36

   Ja, det var slet ikke nogen dårlig indskydelse. 🙂 Vi nød dagen dernede og det er en bette by som vi ofte vender tilbage til. 🙂
   Håber du også har haft en god påske Tina.

   Reply
 • Celena
  18. april 2014 at 02:06

  That sounds like a great, relaxing time! God Påske til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. april 2014 at 18:38

   It was Celena and thanks for your god wishes. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar