Menu
Hua Hin 2024

Sikke en gave

I slutningen af januar og begyndelsen af februar i år fik Christian, Søren og jeg indløst vores julegaver og fødselsdagsgaver fra mine forældre. En tur til Thailand med alt betalt bortset fra lommepenge samt frokost og aftensmad.

Dagen før vi skulle flyve, ankom Christian med toget fra Aalborg og skulle køre med os til Kastrup den næste dag. Det var Christians første gang i Thailand, men da vi og mine forældre har været der en del gange, havde han hørt en del og glædede sig til at se og opleve det hele ved selvsyn.

Som altid havde vi selv arrangeret hele rejsen samt selv booket hoteller, ligesom vi selv havde bestilt transport fra Bangkok lufthavn.

Efter en fin, lang flyvetur fra Kastrup til Bangkok ventede nu immigrationen, som gik hurtigt. Derefter hentede vi vores bagage og fandt udgangen, hvor vores bestilte transport til Hua Hin ventede som var vores destination. Christian skulle være sammen med os i 5 dage, hvorefter han ville tage til Bangkok og være der i 4 dage (3 overnatninger).

Vi tilbragte 2 dage på Hotel Visa, som vi besøgte første gang tilbage i 2019, hvorefter vi ville prøve byens nye hotel: The Standard. Søren og jeg havde 5 overnatninger på The Standard, mens Christian kun havde 3, da han jo skulle videre til Bangkok.

The Standard

The Standard er et nybygget hotel i centrum af Hua Hin. Det er et stort hotel med 5 etager, og tættere på stranden er der poolvillaer. Vi tog standardværelserne og kom på 4. sal, så vi havde fint udsyn til resten af hotellet. Værelserne var fine, og vi kunne ikke sætte en finger på noget. Poolområdet var skønt, og aldrig har jeg ligget på så store og lækre solsenge som på The Standard. Men for Søren og mig var det også en kende for stort. Vi er mere til mindre hoteller med færre værelser og dermed et mindre antal gæster. Men vi hyggede os i de fine omgivelser.

Da Christian skulle til Bangkok, bestilte han en Grab (en privat taxa) til transporten, og den ankom til tiden. Han havde virkelig studeret, hvilke apps man bruger i Asien, og brugte dem flittigt, både til at bestille takeaway, transport og til at få kontakt til en privat guide for unge i Bangkok gennem Reddit.

De 3 dage Søren og jeg havde på The Standard efter, at Christian var taget til Bangkok, brugte vi bare til afslapning og hygge ved poolen, og jeg fik også lavet negle, som jeg jo plejer at få lavet, når vi er i Hua Hin.

Vi havde fået Christians bagage ind til os, da han kun ville have en rygsæk med til Bangkok, så da vi tjekkede ud af hotellet, måtte vi lige have styr på 3 kufferter. Men det gik, da vi kun skulle gå ganske få meter for at komme til det næste og dermed også sidste hotel, nemlig nabohotellet Laksasubha, som vi også har boet på en del gange.

Laksasubha

Da Søren og jeg tjekkede ind, sagde de, at vi var blevet opgraderet til et bedre værelse end det, vi oprindeligt havde bestilt. Sikkert fordi vi havde bestilt 2 værelser i et navn. Det gjorde bestemt ikke os noget, og jeg må sige, at det var et lækkert, stort værelse med en fantastisk stor terrasse.

De sidste 5 dage gik med shopping, dase, bade og en enkelt tur ud til Phraya Nakhon Cave, som er et ‘must-see’, når man er i Hua Hin.

Denne gang var det kun Christian og jeg, der tog den lange tur op og ned til templet i grotten. Der ventede dog en ret stor overraskelse for os denne gang. Der er mange dyr i skoven, man går igennem for at komme til grotten, men som regel ser vi ingen af de lidt mere specielle. Det gjorde vi så i år, for lige inden vi gik det sidste lille stykke ned til grotten, så vi en lemur oppe i et træ. Wauuu!

Sådan 14 dages ferie går hurtigt og nu var det tid igen til at pakke sammen og tage den lange tur hjemad.

Tak for en skøn ferie.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  16. juni 2024 at 09:04

  Så skøn en ferie. Og super hyggeligt med Christians selskab.
  Det var en god ide Christian fik med en tur til Bangkok. Der er med garanti nogle minder der kan trækkes frem.

  Reply
  • Catarina
   21. juni 2024 at 18:21

   Den var vidunder og Christian er virkelig begejstret og især for Bangkok 😀

   Reply

Skriv en kommentar