Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Laksasubha

Laksasubha er et lille hotel der ligger meget centralt i Hua Hin. Hotellet er bygget i det, der engang var en have ud til havet. Huset fra dengang er bevaret og ligger stadig på grunden, men har en nu en mindre privat have omkring sig. Når man går fra den brede strand mod receptionen, kan man på den højre side se den gamle velholdte villa. Hotellet er bygget som mindre huse, hvor der i hvert af husene er 2-3 værelser, nogen i stueplan med en varenda, andre på første sal med en stor tagterrasse.

Hotellet har 64 værelser fordelt på 5 værelsestyper.
• Garden Veranda
• Garden View Double Bed
• Garden View Grand
• Tamarind Studio
• Standard

Sidste år i januar, havde vi en enkelt overnatning i Tamarind Studio, som du kan se på billederne her nedenfor. (Jeg har desværre ikke fået skrevet om den tur)

Det var ved den lejlighed, at vi stiftede bekendtskab med hotellet og faldt pladask for dets charme, personlighed og centrale beliggenhed.

I år valgte vi det mindste værelse, da vi har erfaring med, at vi ikke bruger værelset ret meget og ikke har behov for en masse plads. Vi synes begge at det var et fint standardværelse og på intet tidspunkt på hele turen, manglede vi ekstra plads, da vi brugte hele hotellets område som en forlængelse af værelset. Du kan se hvad jeg skrev om værelset her nedenfor.

Selvom hotellet ligger nærmest midt i byen, så er der bemærkelsesværdigt stille og det er selvfølgelig takket været alt det grønne og det faktum at, der ikke er mange værelser. Selvfølgelig kan man høre de andre hotelgæster, hvis de lige er i nærheden, samt fugle, egern og cikader.

Nede ved stranden er der en skøn mindre infinitypool, og det er også her man finder baren og restauranten. Det er også her at morgenmaden serveres – og det er den dejligste udsigt man har når man sidder der og spiser.

Der er også en anden pool mellem træerne midtvejs mellem havet og receptionen, hvor der er helt stille og fredeligt, her lå vi ofte efter vi havde spist morgenmad – netop pga. stilheden. Vi står jo også tidligt op, selvom vi har ferie så der kunne man finde os allerede lidt over 8, og selvfølgelig i skyggen med en god bog, eller for mig et par gange noget tegnegrej i hånden.

Indgangen til hotellet er i en fredelig sidegade til den befærdede hovedgade som skær sig igennem Hua Hin. Så alt hvad man behøver af byen, er i gåafstand fra hotellet.

Hvis du har lyst, kan du se den lille film jeg lavede fra hotellet sidste år her nedenfor.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Karin
  18. maj 2020 at 06:43

  Tusind tak for et fantastisk tips til valg af hotel, hvis jeg engang for gjort alvor af en tur til Hua Hin, hvilket er en meget stor drøm.
  Det er virkelig lækre omgivelser, så er det jo ikke suiten der er nødvendig.
  Det at stå tidligt op giver muligheden for at nyde stilheden. Det nyder jeg, når jeg er på tur.
  Ønsker dig en god mandag.

  Reply
  • Catarina
   18. maj 2020 at 15:39

   Det er bestemt et hotel der er et besøg på, når man gerne vil have en rolig ferie. Det og såVisa, er skønne hoteller på hver d’ers måde og ikke specielt dyre.det er ikke sidstedag vi vil vælge de to hoteller. 😊
   Thailand er er skønt land og med masser at se og det siger jeg, som kun har set en brøkdel af der og det meste af der i Hua Hin. Hua Hin passer så godt til mit temperament og til at dase. 🙂

   Reply
 • Sikke en gave – Catarina.dk
  28. maj 2024 at 18:22

  […] gå ganske få meter for at komme til det næste og dermed også sidste hotel, nemlig nabohotellet Laksasubha, som vi også har boet på en del […]

  Reply

Skriv en kommentar