Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Farvel Hua Hin – Hej Bangkok

Nu har jeg jo igennem den sidste tid skrevet om vores dejlige ferie i Huan Hin hen over nytåret 2019-2020 og nu er vi ved at være ved vejs ende af vores ferie.

Dagen inden vi skulle flyve fra Bangkok, fik vi pakket det meste af vores habengut i vore kufferter. Badetøjet måtte dog vente. Vi havde bestilt Hua Hin Cab til at hente os fra Laksasubha kl. 12:00 for at køre os til vores hotel i Bangkok. Vi havde derfor hele morgen og formiddagen til at nyde de sidste timer på hotellet, som er blevet et af flere foretrukne hoteller i Hua Hin.

Vi blev hentet planmedsigt og kørt de 3 timer det tager op til Bangkok og vores hotel, ved lufthavnen.

Hua Hin Cab

Når vi tager til Hua Hin, har vi altid fået Hua Hin Cab til at hente os og køre os til i Bangkok, så vi ikke skal til at finde en måde, at transportere os selv på, efter den lange rejse. De er yderst billige og står altid klar. En tur fra Bangkok til Hua Hin koster fra 2000 -3000 Baht hvilket kommer an på den bil du ønsker. Og lad mig sige det med det samme, det er ikke gamle og afdankede biler vi bliver transporteret i. Det samme gør sig gældende når vi skal tilbage til Bangkok.

Novotel

Er et meget stort hotel klods op af Suvarnabhumi Lufthavn. Men det skal man ikke lade sig forskrække af, for der er overhovet ingen larm fra fly eller biler.

Hotellet har 2 artiumgårde og rundt om begge er der værelser. Den ene gård er indrettet med pool, en lille bar og liggestole. Den anden er en lille thai have, med bænke hvor man kan sidde og nyde stilheden og se på alle planterne og de små damme der er anlagt.

Det gode ved hotellet er, at man kan gå under vejen over til afgangshallen. Det tager ikke mere en makismalt 10 minutter inden vi er oppe i afgangshallen, så der er dejligt nemt når man som os, skulle flyve omkring middagstid næste dag. Vi gjorde det samme da vi var afsted i 2019 og det var her vi også første gang stiftede bekendskab med Novotel i Suvarnabhumi.

Vores værelse

Også på dette hotel har vi bestilt et standard værelse, og på Novotel er værelserne bestemt ikke små.

Så snart vi havde tjekket ind og været på værelset, trak vi i badetøjet, hotellets badekåbe og slippers, og begav os ned til poolen, hvor vi fandt et par ledige liggestole.

Der lå vi indtil det blev mørkt og derefter smuttede vi op og tage bad og klæde om. Aftensmaden gik vi over i lufthavnen og fik og som de fleste andre dage, valgte vi en Thai restaurant.

Tilbage på hotellet lavede vi en kop kaffe på værelset og tog dem med ned i atriumgården med den lille have.

Afgang

Da vi først skulle flyve ved middagstid, havde vi ingen stress og jag så inden vi pakkede det sidste sammen, lavede vi en kaffe til os hver og gik ned i den lille atriumgård med thai-haven og hyggede os indtil det var tid til at få pakket det sidste samme, tage rejsetøjet på og få tjekket ud fra hotellet.

Vi skal jo være tjekke ind 2 timer før afgang og da vi af erfaring ved, at alt efter indtjekningen, tager tid, var vi der i god tid.

Da vi var igennem alt sikkertjekkene, pastjek osv. kunne vi endelig boarde og fik sæder bagerst i flyet. Hvilket var dejligt, for der er mere ro der, end midt i flyet.

Vi mellemlandede i Moskva og igen var der en smule stressen rundt derovre, så da alle tjek var klaret, ventede vi ikke mere en 10 minutter inden de boardede mod København. 2 1/2 time i luften og landingshjulene ramte atter dansk jord. Nu manglede vi kun de sidde par timers kørsel, inden vi var helt hjemme.

Det var en aldeles dejlig tur og en vi gentager, når forholdende i verdene er til det.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin
  19. maj 2020 at 13:18

  Dejlig afslappende hjemrejse trods lidt stress i Moskva.
  Kan godt forstå i vælger denne overnatning i Bangkok. For turen derfra og til i lander i Kbh., giver ikke samme muligheder for at sove/slappe af. Selvfølgelig kan i sove, men det er jo ikke en seng, og ja, der er jo lys/lyd/bevægelse der kan ramme en sensitiv type, eller har du evt. fundet en løsning til dette. Jeg er så påvirket af lys og bevægelse, lyde kan mine ørepropper begrænse, men ikke lukke helt af for.
  Spændende hvornår der igen bliver muligheder for at rejse, ikke kun Europa, men hele verden.

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2020 at 20:03

   Det er lige præcis derfor at vi under og selv sådan en overnatning, selvom det er lidt “spild” af penge, men det at ikke at skulle stresse over evt. trafikken eller andre ting på vej op i Bangkok er dejligt. Og afslappende er det, at kun gå stille og roligt over i afgangshallen efter en rolig formiddag, er dejligt og betyder at vi ikke er nær så trætte eller har for meget jetlag når vi kommer hjem. Det er sjovt, med det der jetlag, for det lider vi ikke af derover. 😊

   Reply

Skriv en kommentar