Menu
Bloggeriet

Jeg vil!

At blogge tager tid

Det er jo ingen hemmelighed at jeg, indtil fornyelig, ikke har været en flittig skribent på siden her. Det har været enkelte sporadiske indlæg, men ikke igennem mange dage. At blogge tager tid og ofte er det lettere at lade være, eller ty til den lette vej, med et billede på Instagram. Men jeg er ikke god til at lave lange indlæg på Instagram, selv jeg har prøvet. Grunden til det er, at jeg heller ikke er god til at læse lange indlæg/beretninger på Instagram. Jeg har fundet ud af, at jeg bedst kan læse længere indlæg fra blogs, og derpå reflektere over dem og skrive en kommentar. På Instagram forsvinder de lange indlæg da jeg ikke giver mig tid til at læse dem, og dermed får jeg måske ikke skrevet, eller reflekteret over det mine med Instragramere skriver. Det bliver til et hurtigt like, og så videre. For det er sådan jeg bruger Instagram.

At tage sig tid

Det er det jeg ikke har gjort, sådan for alvor med bloggen her, og det prøver jeg helt bevist at lave om på. Jeg har givet mig selv den udfordring at jeg skal skrive og udgive 30 indlæg på 30 dage. Jeg er endnu ikke nået vejs ende, men jeg er godt på vej. Det er også én af grundene til, at jeg nu endelig har fået skrevet om dette års tur til Thailand. Jeg vil skrive regelmæssigt, jeg vil skrive om vores ture og jeg vil skrive om stort og småt. Jeg har ikke skrevet om sidste års tur til Thailand, og det er lidt synd, altså mest for mig selv 🙂 I dag er det sidste arbejdsdag inden en dejlig lang weekend, hvor der loves sol og sommerlige temperature. Ha’ en dejlig onsdag.

6 kommentar

 • Celena
  20. maj 2020 at 14:03

  I am so glad! I missed your blog and I missed you!!

  Reply
  • Catarina
   20. maj 2020 at 19:44

   Thanks my dear friend. I’m really glad that we met through our blogs :d

   Reply
 • Karin
  21. maj 2020 at 08:01

  Det er så skønt du har fundet vejen tilbage til Bloggen, til blog land. Du har motiveret mig, har dog ikke lige sat nogle mål, udover det at komme i gang.
  Dine tanker om Instagram kontra bloggen, rammer spot on. Når en tekst skal rulles ud, stopper jeg. Nok også fordi instagram kører via mobilen, og bloggen styre jeg fra min pc.,
  Glæder mig allerede til dine næste indlæg.

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2020 at 07:19

   Jeg er også godt tilfreds, men at have funde nøglen igen og det med målet, er netop at holde mig selv fast for en periode, sådan at hovedet/ hjernen, tænker i bologrelaterede baner. Vi er nok meget ens mht. Instagram og måde vi læser der på. Det er det hurtige “fix” og ikke lange tekster, men mere et billede af dagen. “Et billede siger mere end ord” – sådan er Instagram for mig. 😊

   Reply
 • Layoni
  21. maj 2020 at 09:45

  Så dejligt Catarina ☺ jeg nyder at læse dine opslag, og især dine dejlige naturbilleder ☺
  Hav en dejlig torsdag ☺

  Reply
  • Catarina
   22. maj 2020 at 07:22

   Tak Layoni, jeg er selv glad for at være tilbage på rette spor. Jeg satser på at jeg nu kan holde ved og ikke falde tilbage i den gamle vane, selvom indlæggene ikke altid er lige spændende. 😊

   Reply

Skriv en kommentar