Menu
Hua Hin 2019/2020 / Rejser / Thailand

Nytår i Hua Hin

Efter vores første nat, morgenmad, samt lidt afslapning ved poolen på Hotel Visa, pakkede vi atter sammen og gik de små 500 meter, ned til vores nye hotel. Vi ankom lidt over kl. 12, og vidste godt at vores værelse nok ikke var klar, da udtjekningen fra hotellet jo var kl. 12 begge steder. Det betød dog ikke noget, for vi vidste at de have et skønt område nede ved stranden vi kunne sidde og vente ved.

Mens vi ventede, fik vi lidt kaffe og jeg sad og tegnede, mens Søren læste.

Da vi fik værelset, gjorde vi som vi altid gør, nemlig at pakke alt ud, lægge det på plads og få kufferterne pakket af vejen. Værelset var ikke stort, men det er jo heller ikke der vi opholder os mest, så det havde ingen betydning for os. Og alt hvad vi havde brug for, var der jo.

Nytårsaften

Selve nytårs dag, var der en livlig aktivitet på vores hotel. Der blev pyntet op og omrokeret, så de kunne være klar til aftenens arrangement. Vi ville dog ikke være en del af det spisende arrangement. Vi ville heller ud i byen og så tilslutte os senere.

Da vi om eftermiddagen gik ned på værelset, for at gøre os klar til aftenen, bankede det pludselig på vores dør. Uden foran døren stod en af stuepigerne og overrakte os hver en lille nytårsgave. En meget overraskende og sød gestus.

Gaven var to forskellige håndmalede sneglehuse, malet af en lokal kunstner.

Hvis vi havde været hjemme i Danmark denne nytårsaften, havde det været vores tur til at afholde den, men nu var vi jo i Thailand, så derfor var aftalen, at vi selvfølgelig også ville holde den derude. Nu var der så kun Anita og os, så selskabet var ikke så stort.

Søren og jeg havde bestilt bord på en fransk/thai fusion restaurant, da vi synes vi skulle have lidt andet at spise end thaimad denne ene aften. Vi aftalte med Anita, at vi skulle mødes uden for vores hotel, og gå de få meter hen til restauranten.

Efter besøget på restauranten, gik vi tilbage til vores hotel og satte os ved poolen i midten af hotellet og så på de opsendte lanterner, snakkede og delte en flaske Gul Enke champagne som Anita havde haft med helt fra Kastrup Lufthavn.

Det var simpelthen så hyggeligt at sidde der ved poolen, i fred og ro og bare nyde varmen, roen og det gode selskab.

Da klokken nærmede sig 23:00, ryddede vi op efter os selv og gik ned til stranden, hvor spisningen var overstået og festen igang. Vi have selv 3 lanterner som vi startede med at sende op Vi ønskede alle hjemme og ikke mindst hinanden et godt nytår. Vi tilsluttede os festen og så noget af det show vores hotel havde stablet på benene.

En dejlig aften nærmede sig sin afslutning lidt over 1 og jeg fulgte Anita lidt på vej til hendes hotel. Da hun var kommet sikkert over den store vej, gik jeg tilbage til vores værelse hvor søren ventede.

Den dejlig dejlig nytårsaften, som vi meget gerne vil gentage.

6 kommentar

 • Karin
  9. maj 2020 at 11:13

  Dejligt der ikke var mere en 500 meter til det nye hotel, og er helt enig, der behøver ikke være mere plads end seng, brus og ja, et sted hvor kufferten kan gemmes af vejen, så det skaber lidt ro. Mindes da jeg var af sted med 2 blebørn, det fylder på et hotelværelse.
  Forståeligt at nytårs middagen godt må være lidt international fremfor lokal. Det er jo en aften vi gør lidt mere ud af måltidet. Bliver helt lækkersulten, fortryder helt det jeg skal have til aften (hihi)
  Det at kunne fejre nytårsaften ved stranden og måske endda med bare tæer. Så vidunderligt.

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2020 at 19:36

   Ja, det var så hyggeligt at bo så relativt tæt på hinanden og der var kun en enkelt vej som skulle krydses for at vi kunne ses. Det var et helt igennem dejligt besøg på den restaurant. Super søde tjenere og alt var til UG og slange.
   Jeg kunne godt se mig selv fejre nytår på den måde hvertår. Bare det at vi var udenfor hele aftenen, det var fedt og ja, det var på bare tær nede på stranden 😀

   Reply
 • Layoni
  9. maj 2020 at 13:29

  Hold da op hvor ser alt bare lækkert og dejligt ud ☺ og I ser ud til at nyde den ferie ☺ kan da godt være ferien engang skulle være til Thailand, for bliver da helt fristet af dine billeder, og især det dejlige personale, der er så betænksomme med den flotte nytårsgave.
  Og du er altså så fantastisk til at tage billeder ☺

  Reply
  • Catarina
   9. maj 2020 at 19:38

   Det var SÅ godt Layoni. Thailand er bestemt værd at besøge, det er jo også derfor vi tager tilbage igen og igen. 😉
   Ja, de små gaver minder os dagligt om vores tur, da de ligger på en lille hylde i spiseafdelingen 😀
   Tak for din momenter og god weekend.

   Reply
 • Sidste dag i dette årti – Catarina.dk.
  31. december 2020 at 14:47

  […] Nytår i Hua Hin […]

  Reply
 • Laksasubha – Catarina.dk
  14. marts 2021 at 07:53

  […] Nytår i Hua Hin […]

  Reply

Skriv en kommentar