Menu
Hua Hin 2019

Hotel Visa, nyt bekendtskab

I år valgte vi, efter anbefaling fra en veninde, at prøve et de første par dage på det lille hyggelig hotel Visa, som ligger på modsatte side af hovedvejen som går igennem Hua Hin. Selvom det lå, hvor man umiddelbart ikke tænker der kunne ligge et hyggeligt hotel, så var det ualmindeligt hyggeligt og det var ekstremt billigt ligger ret så centralt.

Poolen er ikke stor, men der var ikke mange, der var dernede, og da stranden ligger rimelig tæt på, så var der kun en gang, hvor vi var flere end bare Søren og jeg. Udsigten fra altanen, var dog ikke noget at råbe hurra for, men så alligevel, for det var almindelige boliger og dermed høns og meget andet at kikke på. Det bedste var at den lå mod øst og dermed var den skyggefuld at sidde på.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

1 kommentar

  • Sikke en gave – Catarina.dk
    28. maj 2024 at 18:20

    […] tilbragte 2 dage på Hotel Visa, som vi besøgte første gang tilbage i 2019, hvorefter vi ville prøve byens nye hotel: The […]

    Reply

Skriv en kommentar