Menu
Familieliv / Livet

Tiden løber

IMG_0308 copy

Jeg ved godt, at vi kun er nået til den 3. december, men alligevel synes jeg tiden den løber lidt stærkt og fridagene og ikke mindst arbejdsdagene er godt fyldt. Men jeg kan se lyset for enden af tunnelen, for i morgen om 14 dage, har jeg hele 16 dages fri. Slet ikke så tosset at have sådan en bunke fridage at se frem til. Men inden jeg når dertil, så er der lige en del arrangementer og arbejdsopgaver der skal »overstås«.

I fredags havde vi julefrokost med firmaet.En rigtig hyggelig en, hvor den stod på små sandwich og bobler på kontoret, derefter blev vi hentet af en minibus og kørt til ølsmagning inden i Odense. Efter ølsmagningen og inden vi skulle være på restauranten, gik vi en tur i midtbyen, for alla mand trængte til lidt luft. Der var bestilt bor på Restaurant Oluf Bagers Gård, som er en gamle og fint restaurerede hestestald i hjertet af Odense. men menuen var:

• Rimmet torsk med fennikelcrudite, capers og dild
• Stegt krondyr filet med kastaniepure, svampe og brombærglace
• Udvalg af oste med hjemmesylt og oliven

Derftil et par forskellige vine og efterfølgende kaffe/te med hjemmelaved små snikkers og flødeboller med hvid chokolade.
Efter middagen gik vi på en Goma, som er en er en japansk restaurant med egen cocktailbar på 1. sal. Efter et par cocktails var det tid til at slutte en ret så lang dag og jeg ringede efter Søren.

I går have vi juleafslutning på mit franskhold og jeg var blevet overtalt til at bage en Gateau Marcel kage, som vi kunne hygge med imens vi pille banko….. på fransk. Vi have alle en lille gave til 20 kr. med og vi fik hver i sær en bankoplade udleveret og så gik det ellers løs. Det var sørme godt at vores lærer indimellem hjalp, ved at f.eks at sige, at alle de tal der slutter med 7 var udtrukket. Vi skulle have pladen fuld og når alle havde haft banko, og valgt en pakke, sluttede spillet. Jeg og to andre havde som de sidste banko, da vi manglede det samme tal. Resten af tiden blev brugt på almindelig snak og til sidst brød vi og og ønskede hinanden en god jul og godt nytår. Nu går der længe inden vi igen skal have tungen stille ind på fransk, da vi først skal igang igen den 20. januar. Jeg har nu ikke tænkt mig at glemme det fransk jeg indtil nu har lært, så jeg vil bruge et par timer pr. uge på at hører- og læse alt det igennem som vi været igennem hele efteråret.

Arbejdsugen byder på lidt ekstra arbejde, da vi har en deadline på en installationsvejledning, som skal være færdig på dansk i denne ugen og engels i næste uge. Så alt i alt må jeg sige, at jeg bestemt ikke keder mig.

4 kommentar

 • Helle K.
  3. december 2015 at 16:58

  Det lyder som en skøn julefrokost 😊 Pg en dejlig menu.
  Vi var til julefrokost med mandens firma i lørdags, men vi kom direkte fra 70/75 års fødselsdag, så vi var lidt matte. Jeg havde aftalt, at ungerne skulle komme søndag til middag, så vi kunne tage julebillede. Det var hyggeligt, men efterfølgende har jeg været smadret, så jeg frygtede, at jeg aldrig ville komme over det … men i dag har jeg heldigvis mærket en bedring.
  Jeg er lidt misundelig på dit fransk-kursus, det lyder godt.

  Reply
  • Catarina
   3. december 2015 at 18:43

   Puha, sikke et program I har været igennem her den forgangende weekend, jeg kan godt forstå at du/I var lidt smadret og ikke mindst du efter en hel weekend fyldt med mennesker. Så er det godt at du “bare” har kunne være dig selv her de sidste dage 😀
   Det er faktisk rigtig hyggeligt med det der franske 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. december 2015 at 17:10

  Dejligt det ikke kun er mig der har haft perioder hvor tiden løber, og fornemmelsen af der godt kunne bruges nogle flere timer.
  Skønne oplevelser du allerede har haft glæden af, og hvor bliver det lækkert med ferie i så mange dage.

  Reply
  • Catarina
   3. december 2015 at 19:02

   Det har været skønne dage, men ja, tiden løber bare for stærkt og inden vi får set os om, så er julen overstået. 😉
   Jeg ser i den grad frem til den lange ferie – den kommer til at gøre godt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar