I takt til musikken

26. december 2013

Her på Fyn er der en lille by tæt på lufthavnen og derude hvor der ikke bor ret mange mennesker, er der en gut som har fundet på at sætte en masse julelys på sit hus og i sin have. Men han er ikke stoppet der, han har sin egen lille radiostation og når man køre forbi hans hus og indstiller radioen på 88,3 FM så blinker julelysene på han sus i takt med musikken. I aftes ville vi selv opleve det selv, så vi kørte derud.

Der var en del andre der også havde samme idé, så vi startede med at holde lidt nede af vejen. Christian gik hen for at se nærmere på lysene, men kom hurtigt tilbage, da de “bare var blinkende julelys”, når man ikke kunne høre radioen.

Efter nogle minutter, kørte de forreste biler og vi kom lidt længere fremad, ligesom de mange andre der holdt bag os.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Jannie 26. december 2013 at 22:35

  Hold da maule. Det er lidt langt ude efter min smag. Han må da få sig en mega el-regning :-/

  • Reply Catarina 27. december 2013 at 12:31

   Jeg synes det er lidt spøjst og anderledes 🙂 På han hjemmeside skariver han at det ikke koster ham mere en 675,- ekstra i december. Det er jo egentlig ikke så galt.

 • Reply Karin Abildhauge 26. december 2013 at 22:43

  Der er mange påhit rundt omkring Danmark mht. juleudsmykninger. Det er sjovt at se.
  Jeg er til det enkelte neutrale, når det drejer sig om lys, der har jeg ikke rykket mig.
  Dejligt det ikke er min nabo 😉

  • Reply Catarina 27. december 2013 at 13:47

   Jeg er også mest til det neutrale selv, men alligevel synes jeg dette er et sjovt påfund. 🙂 Jeg selv ville aldrig sætte så meget op, og jeg ville også blive skør hvis jeg var nabo til det blinkeri.

  Skriv gerne en kommentar