Dekorationsdag

30. november 2008

I dag har stået på en dekorations jeg fået lavet en del dekorationer og denne her skal mine forældre have i næste weekend. Brændestykket er et stykke af brænde vi har fået af dem, så på den måde får de lidt igen.

Jeg nåede ikke at få lavet en dørdekoration, men mon ikke jeg når det en af de næste dage.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Valdemarsro.dk 30. november 2008 at 19:36

  Rigtig glædelig 1. søndag i advent.
  Den er sød din dekoration, jeg må også i gang, har ikke engang fået lavet adventsdekoration endnu, det må blive i morgen 🙂

 • Reply Pernille 30. november 2008 at 19:39

  Hvor er den bare sød, catarina 🙂

 • Reply Catarina 30. november 2008 at 19:48

  Valdemarsro
  I lige måde. Der skal også være tid til det ellers eder det med at blive en pligt og det er jo ikke meningen. 🙂


  Pernille
  Tak skl du have. 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.