Menu
Hos os

Slatne babser

20111226-092736.jpg

Mine appelsiner er har helt klart set bedre dage. Lige nu ligner de mere et par slatne gammel-kone-babser, som ikke længere har den fylde de engang havde. Og her tror jeg ikke silikone vil hjælpe. Så der er nok kun en udvej og det er at pille dem ned. De var smukke og velduftende engang, men ikke mere og julen er så også småt ved at synge på sidste værs såå…..


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

8 Kommentar

 • Lotte
  26. december 2011 at 10:19

  Hæhæ… De ligner godt nok en gang trækfugle… De søger mod syd… :O)

  SVAR
  • Catarina
   26. december 2011 at 10:53

   @Lotte – hi hi, den har jeg ikke hørt før, mé lige. 😀

   SVAR
 • qvinde
  26. december 2011 at 11:27

  Jaja, vi ka vel alle blive trætte med tiden 😉

  SVAR
  • Catarina
   26. december 2011 at 11:36

   @Qvinde – jeps, godt at vores endnu ikke er så trætte. 😆

   SVAR
 • Hege
  26. december 2011 at 17:13

  Hvert år det det samme: Dere dansker begynner å snakke om at julen snart er over sånn andre – tredje dag. Her er det virkelig en kulturforskjell. Her i Norge er det veldig jul fra og med lille Julaften til 1. nyttårsdag, – altså bevisstheten om jul, julefølelsen sitter i mye lenger. Selv piller jeg ned juletreet før Nyttårsaften, men jeg er nok nesten den eneste. Hos de fleste henger det med til godt ut i den første uken i det nye året.

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2011 at 07:09

   @Hege – ja det er så forskellen på Norge og Danmark. Her starter jule allerede den første søndag i advent og dermed har vi mange dage med jul. Så det er mere eller mindre naturligt at den slutter 2. eller 3. juledag, for så har den immervæk stået på i ca. 25 dage. 🙂

   SVAR
 • FruE
  26. december 2011 at 19:07

  Lidt slatne i betrækket 🙂

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2011 at 07:09

   @FruE – nemlig. 😀

   SVAR

Skriv en kommentar