Menu
Hos os / Hverdagslivet...

Her læses

.. I julegaven fra sønnike. 🙂

20111226-113430.jpg


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

7 Kommentar

 • Anders
  26. december 2011 at 13:29

  Gaven til alle fanboys’n’girls 😉 Jeg fik den også af min søn. ligesom en god kammerat også fik den af sin søn 😉

  Jeg tror der er røget rigtig mange eksemplarer af denne mursten over disken op til jul 🙂

  God læsning …

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2011 at 07:07

   @Anders – Ja det lyder som om der er mange der har fået netop den bog i julegave. Og jeg er også super glad for at jeg fik den. Var faktisk overrasket, for jeg havde glemt at skriveren på ønskesedlen, så sønnike kender mig. 🙂

   SVAR
 • Ane
  26. december 2011 at 22:52

  En rigtig god og spændende bog – lånte den på ereolen.dk.

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2011 at 07:10

   @Ane – ja det virker den til. Har dog kun nået at få læst lidt over 100 sider. 🙂

   SVAR
 • Christina
  27. december 2011 at 08:59

  Overvejer om jeg skulle låne den på ereolen.dk næste jeg jeg låner bøger, har netop brugt min kvote, på de tre bøger, jeg kan låne om måneden 🙂

  SVAR
  • Catarina
   27. december 2011 at 10:53

   @Christina – nu har jeg ikke læst mere end lidt over 100 sider, men indtil nu er jeg altså super glad for den. Og mon ikke det fortsætter sådan – jeg tror det, for interessant var manden jo i den grad. 🙂

   SVAR
 • Ordene er blevet brugt |
  3. januar 2012 at 18:31

  […] faktisk familien nyder stilheden der lige nu er rungende. Jeg tror jeg snart hoppe i kanen med min bog. Og mon så ikke ordne kommer tilbage i morgen, jeg tror det, for den her tilstand plejer ikke at […]

  SVAR

Skriv en kommentar