Her læses

26. december 2011

.. I julegaven fra sønnike. 🙂

20111226-113430.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

7 kommentarer

 • Reply Anders 26. december 2011 at 13:29

  Gaven til alle fanboys’n’girls 😉 Jeg fik den også af min søn. ligesom en god kammerat også fik den af sin søn 😉

  Jeg tror der er røget rigtig mange eksemplarer af denne mursten over disken op til jul 🙂

  God læsning …

  • Reply Catarina 27. december 2011 at 07:07

   @Anders – Ja det lyder som om der er mange der har fået netop den bog i julegave. Og jeg er også super glad for at jeg fik den. Var faktisk overrasket, for jeg havde glemt at skriveren på ønskesedlen, så sønnike kender mig. 🙂

 • Reply Ane 26. december 2011 at 22:52

  En rigtig god og spændende bog – lånte den på ereolen.dk.

  • Reply Catarina 27. december 2011 at 07:10

   @Ane – ja det virker den til. Har dog kun nået at få læst lidt over 100 sider. 🙂

 • Reply Christina 27. december 2011 at 08:59

  Overvejer om jeg skulle låne den på ereolen.dk næste jeg jeg låner bøger, har netop brugt min kvote, på de tre bøger, jeg kan låne om måneden 🙂

  • Reply Catarina 27. december 2011 at 10:53

   @Christina – nu har jeg ikke læst mere end lidt over 100 sider, men indtil nu er jeg altså super glad for den. Og mon ikke det fortsætter sådan – jeg tror det, for interessant var manden jo i den grad. 🙂

 • Reply Ordene er blevet brugt | 3. januar 2012 at 18:31

  […] faktisk familien nyder stilheden der lige nu er rungende. Jeg tror jeg snart hoppe i kanen med min bog. Og mon så ikke ordne kommer tilbage i morgen, jeg tror det, for den her tilstand plejer ikke at […]

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.