Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Julefrokost i firmaet

Sidste fredag i november er der traditionen tro, julefrokost i firmet. I år var programmet, at vi skulle mødes på en café, hvorefter maden skulle indtages på Under Lindetræet i Odense, efterfulgt at en nogle timers pool, eller hvor længe folk nu havde lyst til at spille.

Alle vores kollegaer som måtte ønske det, boede på et hotel centralt i Odense og derfor var det oplagt at turene fra det ene sted til næste foregik til fods.

Jeg havde på forhånd sagt at ejg kun kom til spisningen, for jeg kunne ikke gå rundt og da slet ikke spille pool på ét ben.

Maden på restauranten var som sådan fin, men for dælen da, der var ikke meget af den og med alle de granvokse mænd jeg arbejder sammen med, blev ingen mætte af maden, heller ikke jeg, men kun af alt det brød vi kørte indenbors. Men pyt, vi hyggede os og fik snakket på kryds og tværs.

Det var jo meningen at jeg skule hjem efter spisningen, men jeg hoppede i en taxa og tog med over for at spille pool. Det blev til er par runder, inden jeg takkede af.

Jeg landede i min seng omkring 11, så det var en tidlig afslutning på julefrokosten. Jeg tror jeg må tage revance næste år 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin Abildhauge
  6. december 2022 at 08:51

  Så fantastisk du kom med til julefrokost, selvom det var lidt i baggrunden efter spisningen.
  Det bliver vildt i 2023 når du skal feste for det tabte, der var jo også lidt fra 2020 og 2021 der skal hentes, der kunne der jo heller ikke fedtes igennem.

  Reply
  • Catarina
   6. december 2022 at 18:53

   Det var nemlig dejligt 😀 Ahh fester skal jeg nu ikke til i 2023, men firmajulefrokosten blev forbåbentlig uden en klods om benet 😉

   Reply
 • Venterpaavinblog
  11. december 2022 at 09:38

  Hold op den menu ser skøn ud!
  Det lyder som en god aften – jeg er pinligt dårlig til pool, men sjovt er det.

  Reply
  • Catarina
   15. december 2022 at 20:32

   Det var smukt at se på, men ikke så meget smag og alt for lidt mad 😀

   Reply

Skriv en kommentar