Menu
Livet

Jeg slap

Aiii… hvor var det en dejlig besked jeg fik på Ortopædkirurgisk Afdeling i dag.

Jeg havde tid til endnu en omgang røntgen og efterfølgende samtale med lægen. Også i dag havde jeg allierede mig med min iPad , så jeg kunne læse bog mens jeg ventede. Røntgen gik fint, selvom der lige måtte tages et par ekstra billeder, af den søde radiografelev.

Efter røntgen var der endnu lidt ventetid. De havde faktisk ret så travlt og indimellem, var det lige før der ikke havde stole nok.

Da jeg kom ind til lægen, var han lutter smil, for alt sad fint og jeg behøvede ikke operation, dog vil han godt have, at jeg hæver fodenden af min seng, for der er stadig en del hævelse omkring anklen og det mente han, at en hævet fodende ville kunne få bugt med, ligesom at jeg fortsat skal holde benet højt, når jeg sidder.

Jeg skal ikke derud mere, med mindre jeg laver et forkert vrid eller der er noget jeg ikke synes er rigtige. Når det bliver jul, så må jeg tage min støvle af. Fedt, sikke en julegave 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Karin
  22. november 2022 at 16:47

  Det er jo så fantastisk både at hører og især for dig, der måtte gå med en skuren i tankerne.
  Nu kan du få lov til at danse om juletræet 🎄🎅🏻❤️ – ved ikke om i er så vilde som os, der løber hele huset igennem mange gange til “ Nu er det jul igen”

  Reply
  • Catarina
   25. november 2022 at 20:33

   Ja, det var vildt dejligt og sikke en lettelse. 😊
   Nu skal reste bare gro pænt sammen, så er jeg nemlig så klar til at begynde at genoptræne i juleferien. 😀

   Reply
 • Celena
  3. december 2022 at 23:10

  Thinking of you and wondering how you are doing…. Hope you are dancing around already xox

  Reply
  • Catarina
   5. december 2022 at 16:17

   Hi Celena
   I’m doing fine, and counting down to I get my “boot” of 😀
   I have to have it on for 6 weeks, because it was a fracture. 😉

   Reply

Skriv en kommentar